Vergelijk 3.044.840 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

LG legt merknamen 'G6 Alpha' en 'G6 Prime' vast in Europa

Nieuws LG legt merknamen 'G6 Alpha' en 'G6 Prime' vast in Europa
Door , - 1 reactie

Naast de naam van de inmiddels gelanceerde G6 Plus registreert LG in Europa ook de namen G6 Alpha en G6 Prime.

Vandaag onthult LG in haar thuisland Zuid-Korea officieel de G6 Plus, en wat opgedirkte versie van de LG G6. Of het toestel naar Europa komt is nog niet bekend, al diende het bedrijf gisteren wel een aanvraag in voor registratie van deze merknaam. Echter, dat was niet de enige. Tegelijk wil LG ook de toestelnamen G6 Alpha en G6 Prime laten beschermen in de Europese Unie.

Mogelijk is een van deze namen bestemd voor het toestel dat in Korea tot nu toe bekend staat onder de noemer G6 32GB. Dit is in feite een normale G6, maar dan met minder interne opslag. En is er nog de vermeende G6 Mini, die een tijdje terug opdook maar nog niet verder materialiseerde.

LG G6 Alpha

Mogelijk komen we over een maand of twee meer te weten, als de IFA beurs van start gaat in Berlijn. Daar wordt onder meer ook de lancering van de LG V30 verwacht. Dat zou tevens dé gelegenheid zijn om andere G6-varianten voor Europese markt te introduceren, in afwachting van de komst van de LG G7 in 2018.

Vooralsnog zijn deze merknaamregistraties alleen bij de Europese Unie ingediend, en niet in de VS, noch in Zuid-Korea zelf. Je vindt de Europese aanvragen onder meer HIER en HIER (PDF's).

LG G6 Prime & Alpha

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden