Vergelijk 3.207.506 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Nieuwe informatie wijst op 4000 mAh batterij voor OnePlus 5

Nieuws Nieuwe informatie wijst op 4000 mAh batterij voor OnePlus 5
Door , - 3 reacties

De OnePlus 5 wordt morgen onthuld. Hoewel er al veel over het toestel bekend is, heeft de fabrikant nog niks bevestigd. Vandaag verschijnt er een 4000 mAh batterij op het specificatielijstje.

Morgen is het zover, dan doet OnePlus zijn nieuwe paradepaardje uit de doeken. De smartphone wordt verwacht met een Snapdragon 835-chipset en 6 of 8 GB werkgeheugen onder de motorkap. Voorheen werd aangenomen dat het toestel een 3300 mAh batterij zou meekrijgen uit zijn Chinese stal. Mogelijk heeft de OnePlus straks toch net wat meer adem in de kan zitten; volgens een nieuw lek moet het toestel namelijk een 4000 mAh batterij meekrijgen.

OnePlus 5

Het lek onthult tevens de kleuren waarin de OnePlus 5 beschikbaar moet komen. De kleuren Slate Grey, Soft Gold en Deep Black worden genoemd. Alleen de Deep Black komt naar verwachting met 128 GB opslaggeheugen beschikbaar. Toch heeft OnePlus nog niks bevestig. Daar komt morgen verandering in; Het toestel moet vanaf eind deze week al in India leverbaar zijn. Naar verwachting hoeven Nederlandse fans niet veel langer te wachten.

OnePlus 5

OnePlus 5

Ook in China wordt het vlaggenschip op 22 juni gelanceerd. Al meer dan 500.000 mensen hebben zich geregistreerd voor het nieuwe toestel. We weten ondertussen ook hoe het toestel er uit komt te zien. Een bron lekte namelijk al een foto van het toestel. De vingerafdrukscanner zit onder het scherm en op de achterkant heeft de OnePlus 5 een dubbele camera. Naar verwachting gaat het Chinese toestel daarmee erg goede foto's schieten.

(via1)(via2)

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden