Vergelijk 3.207.506 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

OnePlus 5 meer dan 300.000 keer gepre-ordered in 2 dagen

Nieuws OnePlus 5 meer dan 300.000 keer gepre-ordered in 2 dagen
Door ,

Het nieuwe toestel van OnePlus werd in twee dagen maar liefst 300.000 keer gepre-ordered. De cijfers van OnePlus zelf zijn daarbij niet eens meegenomen. De nieuwe smartphone beschikt over een Snapdragon 835-chipset.

Het lijkt erop dat er veel mensen zitten te wachten op het nieuwe toestel van OnePlus, de OnePlus 5. Op de Chinese evenknie van Bol.com, JD.com, zijn er binnen twee dagen maar liefst 300.000 pre-orders geplaatst voor de nieuwe smartphone. Het toestel met Snapdragon 835 is natuurlijk ook aan te schaffen via de officiële OnePlus-site maar cijfers daarvoor zijn niet beschikbaar. De verwachting is dat een groot deel van de pre-orders daar ook geplaatst wordt, en dat het totale aantal daardoor nog hoger ligt.

Lekker launchen

De OnePlus 5 krijgt zoals gezegd een Qualcomm Snapdragon 835 aan boord, maar dat is niet het enige dat momenteel over het toestel bekend is. In een uitgekiende mediastrategie heeft OnePlus de afgelopen tijd steeds kleine deeltjes van het toestel onthuld, om de aandacht van de consument te vangen. Het toestel wordt op 20 juni officieel gelanceerd, maar is nu dus al te pre-orderen. Of nou ja, je schrijft je in voor een launch-evenement in Amsterdam op 21 juni.

Dat de OnePlus 5 een interessant toestel wordt, lijkt wel als een paal boven water te staan. Het bedrijf heeft een reputatie hoog te houden, en stelde met de vorige iteraties van zijn zelfbenoemde flagship killers nooit teleur. Dat het bedrijf die reputatie kan handhaven, denken in ieder geval tenminste 300.000 mensen. Naar alle waarschijnlijkheid zijn dat er dus nog een stuk meer.

(via)

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden