Vergelijk 4.228.033 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Moto Z2 wordt op 27 juni onthuld

Nieuws Moto Z2 wordt op 27 juni onthuld
Door ,

Lenovo heeft een indrukwekkende smartphone in de pijplijn zitten. Op 27 juni moet deze eindelijk worden gepresenteerd. Dat blijkt vandaag uit een online verschenen presentatieposter.

Lenovo presenteerde eerder deze maand al de opvolger van de Moto Z Play. De Chinese smartphonemaker vernieuwt echter meerdere toestellen uit de Moto Z-lijn. Zo krijgt ook de Moto Z een opvolger, namelijk de Moto Z2. Wanneer deze smartphone op het toneel verschijnt, wordt vandaag duidelijk. Op 27 juni gaat Lenovo de nieuwe Moto Z2 uit de doeken doen.

Moto Z2

Deze informatie is afkomstig uit een online verschenen promotieposter van Lenovo. De bovenstaande afbeelding moedigt aan om de datum 27 juni te onthouden; rond 19 uur Amerikaanse tijd kondigt de fabrikant dan zijn nieuwe smartphone aan. Dat het om de Moto Z2 gaat, is op te maken aan de smartphone die de afgebeelde vrouw in handen heeft. Deze is namelijk uitgerust met een dubbele camera achterop. Onder de motorkap van de Moto Z2 ligt straks een Snapdragon 835-chipset als kloppend hart.

Lenovo Moto

De Moto Z2 Play is ondertussen verschenen. Ook lazen we al dat de voorloper van de Moto Z2 toegang krijgt tot de nieuwste versie van Android 7.1 Nougat. De uitgever van de Moto-lijn heeft nog meer smartphones op het programma staan. Op 30 juni wordt de nieuwe Moto X4 verwacht en ook op 21 juni wordt er volgens de bron nog iets aangekondigd of gepresenteerd. Mogelijk onthult de Chinese smartphonemaker dan al meer informatie over de aankomende Moto Z2.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden