Vergelijk 3.207.506 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Trademarks hinten op nieuwe LG toestellen: V20 Compact, X Charge

Nieuws Trademarks hinten op nieuwe LG toestellen: V20 Compact, X Charge
Door ,

Merknaamregistraties in de VS en Zuid-Korea verraden de komst van twee nieuwe LG telefoons: de V20 Compact en de X Charge.

In thuisland Zuid-Korea heeft LG een aanvraag ingediend voor bescherming van de merknaam V20 Compact. Het laat zich raden dat het hier moet gaan om een compacte versie van de V20, die met zijn 5,7 inch schermdiagonaal zeker niet klein te noemen is.

De aanvraag werd eind mei ingediend, en vandaag gepubliceerd. Uiteraard laat deze trademark registratie geen details los over het toestel zelf, noch wanneer en waar hij op de markt zal komen. Een kleinere versie van de V20 verscheen eerder elders ter wereld als de LG Isai Beat, die op zijn beurt daarvoor gespot was onder de naam V20 S.

LG V20 Compact trademark

Volg je het nog? Ja? Mooi, want in de VS duikt ook een merknaamregistratie op voor de naam LG X Charge. De aanvraag werd vorige week ingediend bij de Amerikaanse USPTO, en vermeldt niks meer dan dat de naam inderdaad bestemd is voor 'smartphones, portable communications apparatus'.

Details komen we dus niet te weten, maar het spreekt voor zich dat een LG X Charge prima kan aansluiten bij de rest van LG's X-serie met toestellen als de X Power en X Screen. Deze kwamen destijds, naast topmodellen als de LG G6, ook in Nederland op de markt.

LG X Charge trademark

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden