Vergelijk 3.207.506 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

‘Foto’s voor- en achterkant behuizing iPhone 8 gelekt’

Nieuws ‘Foto’s voor- en achterkant behuizing iPhone 8 gelekt’
Door ,

Nog een paar maanden wachten en dan onthult Apple zijn nieuwe iPhones. Vandaag duiken er interessante afbeeldingen op van de meest indrukwekkende van die drie aankomende toestellen; de iPhone 8.

Apple komt later dit jaar met drie nieuwe iPhones. De aankomende Amerikaanse smartphones laten nog even op zich wachten maar verschijnen toch al met enige regelmaat in het nieuws. Zo zagen we afgelopen week al het 'definitieve ontwerp' van de Phone 8 voorbijkomen. Vandaag verschijnt het toestel weer in het nieuws; er zijn namelijk foto’s online verschenen die ons meer vertellen over de behuizing en de specificaties van het vlaggenschip. De iPhone 8 wordt verwacht met een voorkantvullend OLED-beeldscherm. Dit zien we terug op foto’s van de behuizing.

iPhone 8 iPhone 8 iPhone 8 iPhone 8 iPhone 8

Foto's zijn afkomstig van Reddit. Daarnaast kijken we naar foto's afkomstig van SlashLeaks, welke volgens de bron het bouwframe van de iPhone 8 laat zien. Het toestel krijgt straks een groot scherm, toch lijkt dat scherm niet geheel vierkant te worden. Net als bij bijvoorbeeld de eerder gepresenteerde Essential Phone levert de iPhone 8 een deel van de bovenkant van zijn beeldscherm in. Op deze plaats moeten straks onder andere de frontcamera en luidspreker te vinden zijn.

Touch ID

Over de Touch ID-knop bestaat enige twijfel; Apple zou namelijk problemen hebben met het integreren van de Touch ID-knop in het beeldscherm. Uitgaande van de foto’s van de behuizing moet het de Amerikaanse techgigant toch gelukt zijn om deze knop in het beeldscherm te verwerken. De traditionele fysieke knop of ruimte daarvoor zien we namelijk niet terug op de verschenen foto's.

iPhone 7s en 7s Plus

Naast de iPhone 8 staan er nog twee opvolgers van de huidige iPhone 7-toestellen op het programma. De tweede foto verklapt ook daar al meer over; de behuizing lijkt straks namelijk uit glas te worden vervaardigd. De huidige iPhone 7 en zijn grote broer, de iPhone 7 Plus maken gebruik van metalen behuizingen.

(via1)(via2)

Apple iPhone X beste abonnement per provider

Provider Minuten Data MB Maandprijs Toestel
T-Mobile 24 mnd onbeperkt 1000 € 52,50 € 0,- Bekijken
KPN 24 mnd onbeperkt 25000 € 79,00 € 24,00 Bekijken
Tele2 24 mnd onbeperkt 10000 € 55,00 € 84,00 Bekijken
Vodafone 24 mnd onbeperkt 20000 € 55,00 € 183,00 Bekijken
Telfort 24 mnd 150 10000 € 52,50 € 287,00 Bekijken
hollandsnieuwe 24 mnd 4000 6000 € 38,00 € 436,00 Bekijken
Alle Apple iPhone X aanbiedingen.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden