Vergelijk 3.443.771 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Motorola Moto E4 wordt eind juni beschikbaar in Nederland

Nieuws Motorola Moto E4 wordt eind juni beschikbaar in Nederland
Door ,

Er komt aan het eind van deze maand na wat langere tijd weer een toestel van Motorola naar Nederland toe. Hoewel het toestel nog niet is bevestigd door Lenovo lijkt de Motorola Moto E4 naar Nederland te komen.

Eerder vandaag kwam het bericht dat de Lenovo Moto X4 in Nederland beschikbaar wordt aan het einde van deze maand. Nu blijkt dat er nog een toestel uit China deze kant op komt: de Motorola Moto E4. Waar de Moto X4 onder het merk van Lenovo wordt uitgebracht krijgt de Moto E4 de Motorola merknaam mee, ondanks dat beide merknamen van Lenovo zijn.

De Motorola Moto E4 wordt als budgettoestel gelanceerd met een adviesprijs van €149 in Nederland en natuurlijk zijn de specificaties van het toestel ook van budgetniveau. Het toestel heeft een 8-megapixelcamera aan de achterkant en een 5-megapixelselfiecamera. Het 5-inch scherm heeft met 720 bij 1280 pixels een HD-resolutie en het toestel heeft 16 GB aan opslaggeheugen. Het toestel heeft echter wel 2 GB aan werkgeheugen en dat is net zoveel als een iPhone 7 heeft. De iPhone 7 heeft wel een vele malen snellere processor.

Moto E4 Plus

Kort nadat de Moto E4 naar Nederland komt volgt de Motorola Moto E4 Plus. De Moto E4 Plus krijgt naar alle waarschijnlijkheid een grotere accu al heeft de accu van de Moto E4 met 2800 mAh al fors wat capaciteit. De Moto E4 Plus zal verder niet zoveel verschillen van de Moto E4 en het verwachtte prijsverschil is daarmee ook niet zo groot.

(via)

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden