Vergelijk 4.228.033 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Moto X4 verschijnt 30 juni met dubbele camera

Nieuws Moto X4 verschijnt 30 juni met dubbele camera
Door ,

Eind deze maand verschijnt er een nieuwe Moto-smartphone op het toneel. De Moto X4 wordt verwacht met dubbele camera achterop en een grote batterij.

De Moto X4 wordt eind deze maand gepresenteerd en gaat de Moto X van 2015 opvolgen. Lenovo heeft besloten om de toestel-lijn voort te zetten en brengt daarom binnenkort een nieuwe smartphone uit de middenklasse op de markt. Het toestel moet omgerekend 291 euro gaan kosten en komt naar verwachting ook naar Nederland. Volgens eerder gelekte foto’s gaat de Moto X4 veel op de Moto G5 Plus lijken.

De smartphone verschijnt echter niet meteen op de markt. Hoewel we nog even geduld moeten hebben voordat we het toestel kunnen aanschaffen, komen we vandaag, dankzij een tweet, al meer te weten over de specificaties van de smartphone. Allereerst krijgt de Moto X4 hoogstwaarschijnlijk een glazen ontwerp met een dubbele camera achterop. Ook de Moto G5S, de ‘premiumvariant’ van de Moto G5 Plus wordt verwacht met een soortgelijke camera achterop.

Hardware

Onder de motorkap van de Moto X4 ligt straks een Snapdragon 660-chipset met een 3800 mAh batterij. De behuizing krijgt een IP68-certificatie en is daarmee bestand tegen stof en water tot een diepte van 1,5m voor maximaal 30 minuten. Verder krijgt de Moto X4 een 5,5 inch-beeldscherm met Full HD-resolutie en USB type-C-aansluiting. Lenovo zal naast de Moto X4 op 30 juni ook nog een smartphone aankondigen in Brazilië. Dit moet 21 juni gebeuren. Om welke smartphone het gaat is niet bekend.

(via)

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden