Vergelijk 2.438.801 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Specificaties van OnePlus 5 duiken op in GFXBench

Nieuws Specificaties van OnePlus 5 duiken op in GFXBench
Door ,

Op GFXBench.com dook er vandaag een test op met daarin de specificaties van de binnenkort verkrijgbare OnePlus 5. Laten we snel een kijkje nemen naar wat we kunnen verwachten.

Echt veel was er nog niet bekend over de aankomende OnePlus 5. Wel werd er meer dan genoeg geroddeld over wat het toestel zou gaan kunnen. Het toestel is getest op GFXBench.com en daardoor weten we nu een paar belangrijke feitjes van het toestel. Deze specificaties zijn nog niet door OnePlus zelf bevestigd maar de kans is klein dat de uiteindelijke specificaties hier substantieel van zullen afwijken.

OnePlus 5

Uit de tabel hierboven valt af te lezen dat de OnePlus 5 zal draaien op een aangepaste versie van Android 7.1.1, OxygenOS, zoals werd verwacht. Verder krijgt het toestel een 5,5 inch FHD-scherm maar wat pas echt indruk maakt zit achter dat scherm. Het toestel krijgt een Snapdragon 835, een razendsnelle processor, en die wordt bijgestaan door maar liefst 8 GB werkgeheugen. Dat wil zeggen dat het toestel net zoveel werkgeheugen heeft als een degelijke computer. Ook krijgt het toestel 128 GB opslaggeheugen, daar kun je alle foto's en filmpjes op kwijt die je maar wil.

Machtige smartphone

De toestellen van OnePlus staan al een paar generaties bekend als 'flagship-killers' en de OnePlus 5 lijkt deze trend maar al te graag door te gaan zetten. Met de nieuwste processor van Qualcomm en 8 GB werkgeheugen zal dit toestel korte metten maken met alle apps die er maar op geïnstalleerd worden. Op 20 juni zullen we zien of deze specificaties nog aangepast zijn. Dan wordt het toestel namelijk officieel gepresenteerd.

(via)

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden