Vergelijk 3.033.549 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Benchmark Moto Z2 verklapt Snapdragon 835-chipset

Nieuws Benchmark Moto Z2 verklapt Snapdragon 835-chipset
Door ,

Lenovo komt later dit jaar met een vlaggenschip voorzien van de Snapdragon 835-chipset. Zo blijkt uit een benchmark van Geekbench.

Afgelopen week kondigde Moto-uitgever Lenovo de Moto Z2 Play aan. De Chinese smartphonemaker heeft naast deze Z2 Play nog twee Moto Z-toestellen in de pijplijn zitten. Daarbij gaat het om de Moto Z2 en Moto Z2 Force, welke hun voorgangers van afgelopen jaar opvolgen. Een benchmark van Geekbench laat nu specificaties zien van een toestel dat luistert naar de naam 'Motorola Moto Z (2)'.

Onder de motorkap van dat vlaggenschip is onder andere een Snapdragon 835-chipset met acht cores, geklokt op 1,9 GHz te vinden. Daarnaast beschikt de Moto Z2 uit de benchmark over 4 GB werkgeheugen. Verder is er weinig over het vlaggenschip uit de Moto-serie bekend. Het ontwerp van de smartphone lijkt vermoedelijk wederom veel op Moto-toestellen die we al eerder dit jaar voorbij hebben zien komen. Denk aan een ontwerp zoals de Moto G5 Plus, maar dan met een premium afwerking. Hieronder een eerder verschenen render van de aankomende Moto Z2 Force.

Moto Z2 Force

Moto Mods

Toestellen uit de Moto Z-lijn zijn geschikt voor gebruik in combinatie met Moto Mods. Lenovo presenteerde daar met de komst van de Moto Z2 Play een aantal nieuwe van. Met deze Moto Mods kunnen Moto Z-toestellen worden 'verbeterd' door middel van een opklikbare batterij, luidspreker of worden getransformeerd in bijvoorbeeld een gamepad. Wanneer de Moto Z2 en Moto Z2 Force worden gepresenteerd, is momenteel niet bekend.

(via)

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden