Vergelijk 2.698.054 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Moto Z Play krijgt update naar Android 7.1 Nougat

Nieuws Moto Z Play krijgt update naar Android 7.1 Nougat
Door ,

De Moto Z Play van afgelopen jaar krijgt binnenkort een update naar de nieuwste Android-versie. Met de komst van Android 7.1 Nougat komen een aantal nieuwe features om de hoek kijken.

Eerder vandaag lazen we over de opvolger van het toestel; Lenovo heeft afgelopen week zijn nieuwe Moto Z2 Play gepresenteerd. Hoewel er een nieuw pronkstuk, voorzien van de Snapdragon 626-chipset op het programma staat, is Lenovo ook de Moto Z Play van afgelopen jaar nog niet vergeten. Het toestel krijgt namelijk een update naar de nieuwste versie van Android 7.1.1 Nougat.

Met Android O in het vooruitzicht, lijken veel fabrikanten Android 7.1 Nougat links te laten liggen. Hoewel de verschillen ten opzichte van Android 7.0 Nougat niet dermate groot zijn, komen er met de nieuwste Android-versie toch een aantal interessante features om de hoek kijken. Android 7.1 Nougat brengt onder andere app-snelkoppelingen, een nachtmodus en vernieuwde vingerafdruksensor-opties met zich mee. Moto-toestellen maken doorgaans gebruik van Moto, een app om de vingerafdrukscanner slimmer te maken.

Moto Z Play

Over een paar maanden verwachten we de Moto Z2 Play, welke veel weg heeft van de huidige Moto Z Play. De Moto Z Play van afgelopen jaar beschikt zo over een Snapdragon 625-chipset, ook wel bekend van de Moto G5 Plus. Daarnaast krijg je een 5,5 inch-Full HD-beeldscherm en prima camera's; op de achterkant zit een 16-megapixelcamera terwijl de frontcamera het met 5-megapixels doet. De Moto Z Play is bovendien compatibel met de Moto Mods. Daar werden afgelopen week nieuwe van gepresenteerd.

(via)

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden