Vergelijk 2.615.699 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Samsung Galaxy J3 (2017) gespot in China met Android 7.1 Nougat

Nieuws Samsung Galaxy J3 (2017) gespot in China met Android 7.1 Nougat
Door ,

Binnenkort presenteert Samsung zijn Galaxy J (2017)-lijn. De nieuwste Android-versie lijkt daarop meteen, of binnenkort als besturingssysteem aanwezig te zijn.

Waarschijnlijk presenteert de Zuid-Koreaanse fabrikant volgende week zijn nieuwe Galaxy J-lijn. De Galaxy J3 (2017) is daar onderdeel van. Over het ontwerp en een aantal specificaties van het toestel kwamen we deze week al meer te weten. Vandaag zien we wederom een aangename verrassing opduiken voor consumenten die overwegen het toestel aan te schaffen. In het verre Oosten is er namelijk een Galaxy J3 (2017) gespot met de nieuwste Android-versie als besturingssysteem.

Galaxy J3 (2017)

Het vlaggenschip van Samsung, de Galaxy S8, beschikt nog niet over Android 7.1 Nougat. Nu keurt de TENAA, een belangrijke keuringsdienst voor smartphones in China, het toestel goed met de genoemde Android-versie als besturingssysteem. Deze Android-versie voor de J3 (2017) werd tevens bevestigd door de Wi-Fi Alliance. De nieuwste Android-versie lijkt zich op lange termijn niet te beperken tot Chinese Samsung-toestellen. 

Android 7.1 Nougat

Of de Galaxy J3 (2017) straks in de schappen ligt met de nieuwste Android-versie valt te betwijfelen. Europese modelnummers van de Galaxy J (2017)-toestellen doken eerder op met Android 7.0 Nougat als OS. Waarschijnlijk krijgen de smartphone later een update naar de nieuwste Android-versie.

Samsung is momenteel nog steeds bezig met het uitrollen van Android 7.0 Nougat naar een aantal van zijn smartphones. De fabrikant kiest er mogelijk voor om toestellen na Android 7.0 Nougat meteen van Android O te voorzien; voor de Galaxy J3 (2017), Galaxy J5 (2017) en Galaxy J7 (2017) lijkt dat echter niet het geval te zijn.

(via)

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden