Vergelijk 3.020.056 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Foto's, specificaties en presentatiedatum Moto Z2 Play op straat

Nieuws Foto's, specificaties en presentatiedatum Moto Z2 Play op straat
Door ,

De Moto Z2-lijn staat voor de deur. Lenovo gaat deze smartphones komende maand onthullen en van de Moto Z2 Play krijgen we vandaag al meer te zien.

Eerder deze maand zagen we al renders van de aankomende Moto Z2-toestellen opduiken. Vandaag zien we foto's van de Moto Z2 Play inclusief zijn doosje online verschijnen. De doos valt op met zijn kenmerkende rode kleur, waarop de Spaanse zin 'Moto Snaps' is gedrukt. Dit betekent dat de smartphone straks geschikt is voor Moto Mods. Ook de merknaam Lenovo is op de zijkant van het doosje gedrukt.

Moto Z2 Play Moto Z2 Play Moto Z2 Play

Smartphones uit de Lenovo Z-lijn behoren tot de betere toestellen uit het assortiment van de fabrikant. De Moto Z2 Play mikt met zijn specificaties op de hogere middenklasse; onder de motorkap ligt een Snapdragon 626-chipset met 4 GB werkgeheugen en 64 GB opslaggeheugen. Het 5,5 inch-beeldscherm heeft een Full HD-resolutie en achterop vinden we een 12-megapixelcamera. Waarschijnlijk gaat het om dezelfde camera als die van de Moto G5 Plus. Het toestel krijgt een kleinere batterij dan zijn voorganger, maar gaat wel zuiniger met energie om.

Moto Z2 Play

Beschikbaarheid

Deze poster met een hipsterman en het Spaanse opschrift verscheen afgelopen weekend op Twitter. De datum daarop laat ons weten dat Lenovo zijn nieuwe Moto Z-toestellen op 1 juni uit de doeken zal doen. Lenovo's Moto Z Play is beschikbaar in Nederland; naar verwachting brengt de Chinese smartphonemaker daarom ook de opvolger van het toestel naar de lage landen. De Moto Z2 Play wordt verwacht in de kleuren wit-goud, zwart-grijs en wit-zilver. 

(via)

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden