Vergelijk 2.027.646 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Sony bevestigt komst van twee nieuwe vlaggenschepen

Nieuws Sony bevestigt komst van twee nieuwe vlaggenschepen
Door ,

Sony werkt aan nieuwe smartphones. Tenminste twee daarvan zijn vlaggenschepen; dat heeft de Japanse smartphonemaker gisteren bevestigd tijdens een bijeenkomst voor investeerders.

Eerder deze week lazen we dat er drie nieuwe ontwerpen op de tekentafel van Sony liggen. Het zou gaan om de Xperia XZ1, Xperia XZ1 Compact en de Xperia X1. Deze smartphones moeten naast een ruime hoeveelheid werkgeheugen de Motion Eye-camera van de Xperia XZ Premium meekrijgen. De komst van twee nieuwe vlaggenschepen is nu zeker; Sony heeft dat gisteren tijdens een bijeenkomst van investeerders bevestigd.

Sony smartphone

Tijdens de bijeenkomst in Tokyo werd ook duidelijk dat ook Sony naar een andere schermverhouding toe wil voor zijn smartphones, net als bijvoorbeeld LG dit jaar al deed met de LG G6. Naar verwachting gaat Sony de smartphones in Berlijn uit de doeken doen; daar presenteert de Japanse fabrikant doorgaans tijdens de IFA nieuwe toestellen voor de tweede helft van een jaar. De IFA gaat dit jaar 1 september van start.

Sony

De Japanse smartphonemaker staat bekend vanwege zijn vele, overigens goede, nieuwe toestellen die per jaar worden gepresenteerd. Met alle Sony Xperia-toestelnamen zien we soms door de bomen het bos niet meer. Ondertussen is de Sony Xperia XZ, voorzien van de indrukwekkende Motion Eye-camera, al verkrijgbaar in Nederland. De Xperia XZ Premium laat nog twee weken op zich wachten. Nieuwe vlaggenschepen van Sony verschijnen naar verwachting tegen het einde van dit jaar op de markt.

(via)

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden