Vergelijk 2.508.634 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Ook afbeeldingen Moto G5S Plus met dubbele camera verschijnen online

Nieuws Ook afbeeldingen Moto G5S Plus met dubbele camera verschijnen online
Door ,

Gisteren verscheen het ontwerp van Lenovo's nieuwe Moto G-toestel al online. Vandaag zien we ook de grote broer van de smartphone, de Moto G5S Plus verschijnen. Het toestel beschikt over een dubbele camera.

We hebben al een duidelijk beeld van Lenovo's plannen voor dit jaar. Nadat er een dia met daarop de aankomende smartphones van de Chinese fabrikant online verscheen, zagen we al renders van de Moto Z2 en Moto Z2 Force opduiken. Behalve het topsegment neemt Lenovo ook het middensegment serieus; dat blijkt uit de eerder verschenen Moto G5 en zijn grote broer, de Moto G5 Plus. De twee middenklassers krijgen binnenkort een opvolger. Gisteren kregen we al meer te zien van de Moto G5S en vandaag zien we ook de Moto G5S Plus opduiken.

Moto G5S Moto G5S

Het toestel is zichtbaar bijna identiek aan de Moto G5S. Naast het grotere scherm van 5,5 inch is er echter één opmerkelijk verschil, namelijk de dubbele camera achterop. Mogelijk kiest Lenovo om de Moto G5S van twee sensoren uit de Moto G5 Plus te voorzien. De G5 Plus maakt erg goede foto's voor zijn prijskaartje en mogelijk doet de aankomende Moto G5S Plus dat nog beter. Verder zien we net als gisteren een kuiltje met het M-logo, antennelijnen en wat lijkt op een volledig metalen achterkant. De G5S plus wordt verwacht met Android 7.0 of 7.1 Nougat, 3,5mm-aansluiting en vingerafdrukscanner.

Lenovo's line-up

Lenovo brengt dit jaar, naast de al beschikbare Moto G5-lijn, een aantal nieuwe smartphones op de markt. Het nieuwe budgettoestel van Lenovo is ondertussen al in Nederland uit voorraad leverbaar. Het gaat om de Moto C Plus met een grote batterij onder de motorkap. We wachten naast de nieuwe G-toestellen op de Moto E-,X- en Z-lijn. De Moto G-lijn staat bekend vanwege zijn goede specificaties tegen een betaalbaar prijskaartje; de nieuwe Moto G5S en zijn grote broer zijn daarom het wachten waard.

(via)

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden