Vergelijk 2.506.135 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Ontwerp Moto G5S verschijnt in drie kleuren

Nieuws Ontwerp Moto G5S verschijnt in drie kleuren
Door ,

Lenovo heeft een aantal nieuwe smartphones op het programma staan. Na de Moto G5 en Moto G5 Plus komt de fabrikant met de Moto GS en Moto GS+; van de zogenaamde Moto G5S zijn nu afbeeldingen verschenen.

Dankzij een gelekte foto van een presentatie, hebben we ondertussen al een goed idee van wat Lenovo's plannen zijn met zijn Moto-lijn. Naast een tweetal vlaggenschepen werkt de Chinese smartphonemaker ook aan opvolgers van de Moto G5-lijn, die eerder dit jaar in februari werd gepresenteerd. Dankzij AndroidAuthority zien we vandaag de voor- en achterkant van de aankomende Moto G5S online verschijnen. Het toestel wordt afgebeeld in de kleuren grijs, goud en donkerblauw.

Moto GS

De afgebeelde smartphone heeft veel weg van de Moto G5. Het toestel lijkt een volledig metalen behuizing te krijgen. Dit terwijl de Moto G5 en Moto G5 Plus zijn voorzien van een mix van metaal en plastic. Daarnaast zien we antennelijnen over de achterkant lopen; de huidige Moto G5-toestellen hebben deze niet. Tevens kijken we naar notificatieleds, welke afwezig zijn bij de huidige Moto G5-toestellen. Het Moto-icoon op het toestel lijkt te zijn verwerkt in een kuiltje. Dit kuiltje, waar een vinger in kan worden geplaatst, kennen we van eerdere Moto-toestellen. 

Moto G5S

Op de eerder gelekte foto van Lenovo's plannen werd zichtbaar dat er een Moto gS en gS+ op het programma staan. Vanwege de release van de Moto G5 en Moto G5 Plus eerder dit jaar, worden de aankomende toestellen vernoemd naar hun opvolgers. De Moto G5S wordt verwacht met een 5,2 inch-beeldscherm met Full HD-resolutie; hetzelfde scherm als de Moto G5 Plus. De Moto G5S+ moet een 5,5 inch-beeldscherm met Full HD-resolutie en dubbele camera achterop krijgen van de Chinese fabrikant.

(via)

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden