Vergelijk 3.856.068 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Renders Moto Z2 en Z2 Force verschijnen online

Nieuws Renders Moto Z2 en Z2 Force verschijnen online
Door ,

Lenovo's line-up van aankomende smartphones lekte eerder deze week al uit. Vandaag zien we ook renders van beide verwachte Moto Z-toestellen opduiken.

De Moto Z2-serie van Lenovo gaat de Moto Z-serie van afgelopen jaar opvolgen. Hoewel het niet zeker is of beide smartphones naar Nederland komen, kijken we dit jaar uit naar de Moto Z2 en Moto Z2 Force. Gisteren publiceerde Android Authority al een render van de voorkant van de Moto Z2. De aankomende smartphone heeft, net als andere verwachte Moto-toestellen, een behuizing die veel weg heeft van de Moto G5-serie, welke onlangs in Nederland verscheen.

Moto Z2

De bezels van de Moto Z2 lijken dunner te worden dan die van de Moto G5 Plus. Boven het scherm zien we een dubbele flitser, die straks onder andere selfies moet verlichten. Naast de Moto Z2 zien we vandaag ook persrenders van de Moto Z2 Force verschijnen. We zien zowel de voor- als achterkant van het verwachte toestel; daaruit wordt duidelijk dat ook deze smartphone in de voetsporen volgt van het ontwerp van Lenovo's nieuwe Moto G-lijn.

Moto Z2 Force

Moto Z2 Force

De Moto Z2 Force wordt verwacht met een Snapdragon 835-chipset onder de motorkap en een dubbele camera achterop. Ook gaat de fabrikant het scherm voorzien van het zogenaamde ShatterShield, wat het beeldscherm moet beschermen tegen barsten en andere schade. De Moto Z2-serie, welke door Lenovo wordt bestempeld met 'ongelimiteerde mogelijkheden', gaat de zogenaamde Moto Mods ondersteunen. Zo blijkt uit de line-up van de fabrikant.

(via)

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden