Vergelijk 2.698.036 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

HMD Global laat vier nieuwe Nokia-toestellen registreren

Nieuws HMD Global laat vier nieuwe Nokia-toestellen registreren
Door ,

Hoewel we nog steeds wachten op de beschikbaarheid van Nokia-toestellen, lijkt HMD Global binnenkort alweer nieuwe smartphones aan te kondigen. De Finse Nokia-uitgever heeft namelijk vier nieuwe toestellen geregistreerd.

De in februari aangekondigde Nokia-toestellen zijn nog niet verkrijgbaar in Nederland. Toch laten de Finse smartphones niet lang meer op zich wachten; de Nokia 6 is sinds gisteren namelijk al verkrijgbaar in Noord-Irak. HMD Global wordt verwacht dit jaar een aantal nieuwe smartphones te presenteren. Eerder lazen we al geruchten over de aankomende Nokia 7, 8 en 9. Het gaat om smartphones met betere hardware onder de motorkap dan de binnenkort in Nederland beschikbare Nokia 3, Nokia 5 en Nokia 6.

HMD Global heeft nu volgens Nokiapoweruser vier nieuwe ontwerpen laten registreren in Europa. Waar het precies om gaat, wordt niet duidelijk; ontwerpschetsen zijn namelijk niet zichtbaar. In januari lazen we dat HMD Global dit jaar 6 tot 7 nieuwe smartphones zou willen lanceren. Tot nu toe heeft de Finse smartphonemaker 3 smartphones en één dumbphone gepresenteerd.

Nokia 8 en 9

Mogelijk zien we dit jaar daarom drie of zelfs vier nieuwe Nokia-toestellen op het toneel verschijnen. We keken vorige maand al naar schetsen van de Nokia 8 en Nokia 9. HMD Global zou één van zijn vlaggenschepen willen voorzien van de Snapdragon 835-chipset. Naar verwachting presenteerd het bedrijf dit toestel de komende maand. Mogelijk zien we ook camera’s met Zeiss-lenzen terug op de nieuwe Nokia-smartphones. Deze lenzen waren kenmerkend voor oudere toestellen met de naam Nokia.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden