Vergelijk 2.698.783 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Volledige Lenovo Moto line-up 2017 verschijnt online

Nieuws Volledige Lenovo Moto line-up 2017 verschijnt online
Door ,

Dit jaar gaan we nieuwe Moto-smartphones zien. Dankzij een gelekte dia uit een presentatie van Lenovo, zeggen we later dit jaar "Hello Moto" tegen maar liefst 9 toestellen.

Eind februari presenteerde Lenovo de Moto G5 en Moto G5 Plus. Een Moto-vlaggenschip van de Chinese uitgever kwam tijdens het Mobile World Congress echter niet ter sprake. Binnenkort komt daar verandering in; de complete Moto line-up van dit jaar ligt nu namelijk dankzij een bron van @evleaks op straat. We kijken naar een aantal smartphones uit de C,E,G,X en Z-klasse met uiteenlopende specificaties.

Lenovo Moto lijn

De komende smartphones zijn ondergebracht in vijf klassen. Binnen de Z-klasse zien we een tweetal vlaggenschepen van de Chinese smartphonemaker. Beide vlaggenschepen zijn geschikt voor de zogenaamde Moto-mods. Het lijkt dat de Moto Z Force de Snapdragon 835-chipset onder de motorkap krijgt. Deze soc is namelijk de enige die op dit moment is voorzien van het X20-modem, dat een downloadsnelheid tot 1,2 GB ondersteunt.

Binnen de X-klasse zien we één Moto X-toestel met 3D-glas en een zogenaamde SmartCam. Met een 5,2 inch-beeldscherm lijkt de Moto X dit jaar qua afmetingen even groot te worden als eerder genoemde Moto G5 Plus. Het nieuwe Moto X-toestel wordt verwacht met de Snapdragon 660-chipset, 4 GB werkgeheugen en een batterij van 3800 mAh.

Verder komen er nieuwe toestellen uit de Moto G-lijn. Lenovo gaat die toestellen de Moto GS en GS+ noemen. Mogelijk worden deze smartphones in de volksmond Moto G5S en Moto G5S Plus genoemd. De Moto GS+ moet naast een dubbele camera achterop een beeldscherm van 5,5 inch krijgen.

Budgettoppers

Ook aan consumenten met een lager budget heeft Lenovo gedacht. Moto E-toestellen zijn gelabeld als smartphones met ‘onbeperkte waarde’. De Moto E Plus heeft een batterij van maar liefst 5000 mAh, wat het toestel uitstekend geschikt maakt als extra telefoon. De Moto C-toestellen krijgen een 5 inch-beeldscherm met FW- en HD-resolutie. De Moto C Plus krijgt tevens een grote batterij van onder de motorkap. Bij dit toestel gaat het om een accu van 4000 mAh. De Moto C- en E-toestellen worden verwacht met een betaalbaar prijskaartje.

(via)

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden