Vergelijk 2.506.135 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Opgeknapte Note 7 wordt vanaf juni verkocht

Nieuws Opgeknapte Note 7 wordt vanaf juni verkocht
Door ,

De teruggeroepen Note 7 zal alsnog op de markt verschijnen. Met de naam Note 7R moet het toestel vanaf juni in Zuid-Korea worden verkocht. Het toestel krijgt een kleinere batterij en een lagere adviesprijs dan de originele Note 7.

Het is alweer even geleden dat we nieuwsberichten lazen over ontvlammende Note 7-toestellen. Hoewel er wereldwijd nog steeds consumenten in het bezit zijn van een Note 7, is het grootste deel van de geproduceerde phablets inmiddels teruggeroepen. Samsung maakte eind vorige maand bekend dat het bedrijf, zoals verwacht, de Note 7 alsnog gaat verkopen. Samsung gaat een 'opgeknapte' uitvoering van het toestel alsnog naar een aantal Aziatische en eventueel Europese landen brengen.

Samsung Galaxy Note 7

Over de specificaties van de opgeknapte Note 7, welke opnieuw op de markt moet verschijnen met de naam Note 7R, komen we vandaag ook meer te weten. Het toestel krijgt een kleinere batterij van 3200 mAh onder de motorkap. De originele Note 7 was voorzien van een 3500 mAh batterij en Samsung wil met de kleinere batterij een veilig exemplaar te garanderen. Verder zullen de eigenschappen van de 'vernieuwde' Note 7 vrijwel gelijk zijn aan het origineel. De Note 7R moet in juni in het thuisland van Samsung op de markt komen met een prijskaartje van omgerekend 568 euro.

Beschikbaarheid

De Note 7R zal waarschijnlijk niet naar Nederland komen. Of de goedkopere prijs de aanschaf van een smartphone met een reputatie zoals deze rechtvaardigt is nog maar de vraag. Ondertussen kan in Nederland de Galaxy S8 en Galaxy S8 Plus worden aangeschaft, welke op veel vlakken beter is dan de Note 7. Tegelijkertijd werkt Samsung aan een Note 8, welke niet lang na het verschijnen van de Note 7R zal worden gepresenteerd. Mogelijk zien we de Note 8 nog voor het najaar verschijnen.

(via)

Samsung Galaxy S8 Plus beste abonnement per provider

Provider Minuten Data MB Maandprijs Toestel
Ben 24 mnd 200 1000 € 25,00 € 0,- Bekijken
Tele2 24 mnd 200 1000 € 26,00 € 0,- Bekijken
hollandsnieuwe 24 mnd 2000 2000 € 26,50 € 0,- Bekijken
T-Mobile 24 mnd onbeperkt 1000 € 31,00 € 0,- Bekijken
KPN 24 mnd 150 5000 € 37,00 € 0,- Bekijken
Alle Samsung Galaxy S8 Plus aanbiedingen.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden