Vergelijk 2.698.036 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

'Opnieuw foto's Moto X (2017) gelekt'

Nieuws 'Opnieuw foto's Moto X (2017) gelekt'
Door ,

Lenovo komt dit jaar naar verwachting met een opvolger van de Moto X. We kijken vandaag naar nieuw gelekte foto's en zien wederom een toestel dat veel weg heeft van de Moto G5 Plus.

Eind vorige maand zagen we al foto's van de verwachte Moto X (2017) opduiken. Ook specificaties van de opvolger van de verwachte opvolger van de Moto X verschenen al eerder online. Vandaag duiken zowel foto's en specificaties van de Moto X (2017) opnieuw op. Het gaat vandaag om meerdere foto's die afkomstig zijn van Slashleaks. Het toestel heeft zowel op het gebied van ontwerp als specificaties veel weg van de inmiddels in Nederland verkrijgbare Moto G5 Plus.

Moto X Moto X Moto X Moto X

Als we de specificaties van het toestel wat de nieuwe Moto X (2017) moet zijn naast die van de Moto G5 Plus leggen, zit er nauwelijks verschil tussen de genoemde smartphones. Beide toestellen draaien op een Snapdragon 625-chipset met 3 GB werkgeheugen en 32 GB opslaggeheugen. Ook de USB 2.0- en 3,5mm-aansluitingen op de foto's van de gelekte Moto X (2017) te zien. De camera aan de achterkant van de Moto X (2017) moet straks wel beschikken over twee sensoren.

Camera

De camera van de Moto G5 Plus beschikt over een enkele sensor, welke zich zou moeten kunnen meten met de camera van de Galaxy S7. Mogelijk kiest Motorola ervoor om de Moto X (2017) te voorzien van twee van deze sensoren of een combinatie van de genoemde sensor met een ander exemplaar. Op deze manier moet de Moto X (2017) straks nog beter foto's dan de Moto G5 Plus kunnen maken.

(via)

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden