Vergelijk 2.239.457 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

'De beste smartphone van begin 2017'

Nieuws 'De beste smartphone van begin 2017'
Door , - 3 reacties

Als we het hebben over de beste smartphone is er geen absolute winnaar, iedereen heeft namelijk een andere mening. Toch geven stemmen van consumenten wereldwijd wel een inzicht in wat voor hen persoonlijk de favoriet van begin 2017 is.

Ondertussen is het alweer lente en hebben we dit jaar al een aantal indrukwekkende smartphones voorbij zien komen. Als we het hebben over de 'beste smartphones van 2017', denken we aan een select aantal toestellen. Daarvan ligt het merendeel nog niet in de winkels en moeten twee smartphones nog worden gepresenteerd. Tijdens het Mobile World Congress 2017 maakten de LG G6, Sony Xperia XZ Premium en Huawei P10 en P10 Plus hun intrede. Later verschenen ook de Galaxy S8 en S8 Plus op het toneel. De HTC U (Ocean) en Xiaomi Mi 6 moeten binnenkort worden gepresenteerd. Het valt te betwijfelen of de Mi 6 officieel naar Nederland komt.

GSMarena.com was benieuwd naar de mening van zijn lezers, en zette de genoemde smartphones min de HTC U (Ocean) in een poll. Stemmers met een voorkeur aan het best beschikbare Taiwanese toestel, konden hun stem op de HTC U Ultra uitbrengen. De stemmen zijn afkomstig uit de hele wereld en geven een inzicht in wat je buurman, collega of vriendin straks wel eens op zak zou kunnen hebben. De Galaxy S8 of Galaxy S8 Plus en Sony Xperia XZ Premium lijken als winnaars uit de bus te komen. Natuurlijk geeft iedereen de voorkeur aan de smartphone die het beste bij zijn of haar wensen aansluit en zeggen deze stemmen weinig over wat voor jou de beste smartphone is.

Screen GSM

Chipsets

De Galaxy S8 en zijn grote broer zijn straks in Europa verkrijgbaar met de Exynos 8895-chipset onder de motorkap. In onder andere Amerika komen de toestellen net als de Sony Xperia XZ Premium op de markt met een Snapdragon 835-chipset. De Xiaomi Mi 6 wordt deze week gepresenteerd en krijgt hoogstwaarschijnlijk ook de nieuwste chipset van Qualcomm mee. De LG G6 doet het ook goed in de poll, ondanks zijn oudere Snapdragon 821-chipset.

De HTC U Ultra is met dezelfde chipset als de G6 de grote verliezer van de poll. Het toestel biedt volgens veel critici te weinig voor zijn flinke prijskaartje. Mogelijk kan de aankomende HTC U met zijn Snapdragon 835-chipset verandering in de cijfers van HTC brengen. Huawei hoopt in de toekomst de smartphonemarkt over te nemen, maar zijn P10 en P10 Plus belanden met 6 procent van de stemmen op de vijfde plaats; de Chinese vlaggenschepen lijken veel op de Mate 9 van vorig jaar.

Wat is voor jou de beste smartphone van begin 2017? We zijn erg benieuwd naar je voorkeur!

(via)

Samsung Galaxy S8 Plus beste abonnement per provider

Provider Minuten Data MB Maandprijs Toestel
Ben 24 mnd 200 1000 € 25,00 € 0,- Bekijken
Tele2 24 mnd 200 1000 € 26,00 € 0,- Bekijken
hollandsnieuwe 24 mnd 2000 2000 € 26,50 € 0,- Bekijken
T-Mobile 24 mnd 120 5000 € 30,00 € 0,- Bekijken
KPN 24 mnd 150 5000 € 37,00 € 0,- Bekijken
Alle Samsung Galaxy S8 Plus aanbiedingen.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden