Vergelijk 2.506.135 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Gelekte afbeeldingen tonen opgeknapte Note 7

Nieuws Gelekte afbeeldingen tonen opgeknapte Note 7
Door ,

Samsung gaat de Note 7 opnieuw lanceren. Het gaat om een 'opgeknapte' versie van het geflopte vlaggenschip en daarvan zijn nu afbeeldingen van verschenen.

Samsung bevestigde eind maart de Note 7 alnog te gaan verkopen. Het gaat om een 'opgeknapte' versie van het vlaggenschip, welke vorig jaar na een mislukte release werd geannuleerd. De Note 7 zorgde ook na een eerdere terugroepronde voor veel commotie; na een reparatiepoging van Samsung ontvlamde of ontplofte een aantal Note 7-toestellen nog steeds. Samsung heeft ondertussen de onderzoeksresultaten met de oorzaak van deze problemen gepresenteerd. De smartphonefabrikant wil zijn 'vernieuwde' Note 7 nu alsnog in een aantal landen op de markt te brengen.

Note 7

Afbeeldingen, afkomstig van de Vietnamese website SamsungVN, tonen nu de vermoedelijk 'opgeknapte' Note 7. De reïncarnatie van het vlaggenschip moet, als de informatie klopt, een batterij van 3200 mAh onder de motorkap krijgen en draagt serienummer SM-N935. Deze capaciteit is kleiner dan de originele batterij van de originele Note 7 en Samsung lijkt veiligheid met deze kleinere batterij te willen garanderen.

Beschikbaarheid

Het zal voor Samsung lastig worden om toestemming te krijgen van overheden om de Note 7 wereldwijd te lanceren. Daarom lijkt de fabrikant zijn pijlen te richten op opkomende markten; Vietnam en India zijn daar goede voorbeelden van. Of de Note 7 ooit nog in de Nederlandse schappen te vinden zal zijn is niet duidelijk, die kans lijkt vooralsnog klein. Samsung presenteerde eind maart zijn Galaxy S8 en zal later dit jaar ook de Note 8 uit de doeken doen.

(via)

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden