Vergelijk 2.506.135 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Moto E4 en E4 Plus krijgen FCC-certificatie

Nieuws Moto E4 en E4 Plus krijgen FCC-certificatie
Door ,

Lenovo is sinds de overname van Motorola druk bezig om nieuwe Moto-toestellen te presenteren. De Moto E4 en de E4 Plus zijn twee toestellen die het nieuwe arsenaal van Lenovo komen versterken.

Lenovo presenteerde eind februari zijn nieuwe Moto G5-toestellen. Beide smartphones zijn ondertussen verkrijgbaar in Nederland. Dat zijn echter niet de enige toestellen die Lenovo onder de naam Moto op de markt brengt dit jaar. De Moto E4 kreeg eerder deze week al groen licht met een certificatie van de Federal Communications Commission; een belangrijke stap die het verschijnen van een smartphone in Amerika bevestigt. Onze collega's van Phonearena melden vandaag dat ook de Moto E4 Plus deze goedkeuring heeft ontvangen. De Plus-variant krijgt een batterij van maar liefst 5000 mAh onder de motorkap; de grootste batterij in de geschiedenis van Lenovo-Motorola.

Deze informatie is afkomstig van Roland Quandt, een betrouwbare lekker die zijn betrouwbaarheid al eerder bewees met informatie over de Moto G5-toestellen. De toestellen zijn onderdeel van Moto's nieuwe E-lijn, welke moeten draaien op een chipset van MediaTek met de nieuwste versie van Android 7.0 Nougat. De smartphones zullen binnenkort worden gepresenteerd. Of de Moto E4-toestellen ook naar de Nederlandse markt komen, is momenteel niet duidelijk.

Kanjer van een accu

De G5 Plus van Lenovo heeft met 3000 mAh al een accu met een stevige capaciteit aan boord. Met de Moto E4 Plus doet Lenovo daar nog een schepje bovenop. Dit nieuwe budgettoestel moet namelijk een accu met een capaciteit van maar liefst 5000 mAh krijgen. Met een accu die zo groot is zou je misschien wel twee volle dagen van het toestel kunnen genieten zonder dat je het toestel daarvoor met rust hoeft te laten. De Moto E4 wordt verwacht met een batterij van 2800 mAh.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden