Vergelijk 2.589.882 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Sony Xperia XZs vanaf deze week leverbaar in Nederland

Nieuws Sony Xperia XZs vanaf deze week leverbaar in Nederland
Door ,

Tijdens het Mobile World Congress presenteerde Sony een tweetal smartphones met bijzondere camera's. De Xperia XZs met Motion Eye-camera is vanaf deze week te verkrijgen in Nederland.

Sony presenteerde eind februari twee vlaggenschepen met uitzonderlijke camera's. Zowel de Sony Xperia XZ Premium als de Sony Xperia XZs kunnen video's schieten met wel 960 beelden per seconde. Het laatstgenoemde toestel is vanaf deze week al te verkrijgen in Nederland. Het premiumtoestel, welke de primeur pakte met een Snapdragon 835-chipset, laat nog even op zich wachten. De Xperia XZs is de opvolger van de Xperia XZ van afgelopen jaar en verschilt met zijn hoeveelheid werkgeheugen onder de motorkap en uiteraard de bijzondere camera.

Sony Xperia XZ Premium

Met een adviesprijs van 649 euro is de Xperia XZs vanaf deze week te verkrijgen. Het toestel heeft wel een wat oudere chipset onder de motorkap liggen. De Snapdragon 820 heeft overigens wel genoeg in zijn mars om recente apps en games soepel te kunnen draaien. Met 4 GB werkgeheugen en de nieuwste versie van Android 7.1 Nougat kun je ook meerdere applicaties naast elkaar draaien. De afmetingen, vormgeving en behuizing van de Xperia XZs zijn zeer vergelijkbaar met de Xperia X.

Motion Eye-camera

Voor gebruikers die veel video's en foto's met hun smartphone schieten is de Sony Xperia XZs erg interessant. Video's met een 4k-resolutie kunnen met 60 frames per seconde worden opgenomen. Met behulp van het DRAM-geheugen dat is ingebouwd in de camera, kan de Sony Xperia XZs ook video's met 960 beelden per seconde vastleggen met een lagere resolutie. Het toestel komt naar Nederland in de kleuren blauw, zwart en zilver. Hieronder een YouTube-video die laat zien waar de camera van de Xperia XZs toe in staat is. 

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden