Vergelijk 2.589.882 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

iPhone 4 antenne werkt niet goed

Door ,

Er zijn in korte tijd veel klachten opgedoken over de antenne van de iPhone 4. De ontvangst is vooral slecht bij linkshandige bellers.

iPhone 4 De iPhone 4 is officieel nog maar één dag te koop maar nu blijken er al bugs op te duiken. Er zijn namelijk enorm veel klachten over het bereik van het toestel. De nieuwe antenne is deels verwerkt in de metalen ring die aan de buitenkant van het toestel zit. Deze antenne werd gepresenteerd als revolutionair maar nu blijkt de software nog niet helemaal 100% in orde te zijn. Het feit dat het om een softwarefout gaat wordt bevestigd doordat ook eigenaren van een iPhone 3GS met IOS4 dezelfde problemen ondervinden.

Het gonst dat vooral linkshandige bellers problemen hebben. De handpalm van deze consumenten maakt namelijk contact met de hoek linksonder op de iPhone 4. Hierdoor zou kortsluiting ontstaan en dit zou de ontvangst belemmeren. Hoe erg de problemen zijn, is nog niet te zeggen, daarvoor zullen we waarschijnlijk moeten wachten op een reactie van Apple zelf.

Het toestel komt overigens pas volgende maand in Nederland uit. Met een beetje geluk zijn de sofware bugs dan opgelost en is ook de witte iPhone 4 verkrijgbaar. Hieronder een video over het antenne probleem op de 3GS: 

 

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden