Vergelijk 3.067.587 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Foto's Moto X 2017 met mogelijke specificaties gelekt

Nieuws Foto's Moto X 2017 met mogelijke specificaties gelekt
Door ,

Het is alweer even geleden dat we de Moto X voorbij hebben zien komen. Lenovo lijkt in ieder geval aan een opvolger bezig te zijn en daar lekten vandaag al foto's van uit.

Lenovo presenteerde tijdens het Mobile World Congress de Moto G5 en Moto G5 Plus. Hoewel de Moto G5 Plus nog niet leverbaar is in Nederland, is de fabrikant alweer bezig te zijn met het volgende toestel. We kijken vandaag naar gelekte foto's van een smartphone die veel weg heeft van een nieuwe Moto X. De voorloper van het toestel zag eind 2015 zijn levenslicht en krijgt naar verwachting dit jaar een opvolger. Op het beeldscherm van de metalen smartphone zien we ook een lijst met een aantal specificaties, waaronder de Snapdragon 625-chipset.

Moto X 2017

De foto's zijn afkomstig van Google+. De Moto X krijgt volgens het lijstje met specificaties naast de Snapdragon 625-chipset 3 GB werkgeheugen en 32 GB opslaggeheugen. Of deze specificaties definitief zijn is niet duidelijk; mogelijk gaat het om een testversie van de nieuwe Moto X en komt de definitieve uitvoering met andere hardware onder de motorkap op de markt. We zien op de achterkant van de smartphone een dubbele camera en een vingerafdrukscanner op de voorkant onder het beeldscherm.

Moto X 2017

Moto G5 en G5 Plus

Eind vorige maand presenteerde Lenovo de nieuwe Moto G-toestellen met goede specificaties en voordelig prijskaartjes. De Moto G5 heeft een 5 inch Full HD-scherm en draait op de Snapdragon 430-chipset met 3 GB werkgeheugen. De Moto G5 Plus heeft 5,2 inch Full HD-scherm en net wat betere specificaties. Naast de Snapdragon 625 krijgt de G5 Plus 4 GB werkgeheugen en een 13-megapixelcamera mee van de fabrikant. Beide toestellen draaien op een bijna kale versie van Android 7.0 Nougat. De Moto G5 is al leverbaar in Nederland. De Moto G5 Plus komt in de loop van de April ook beschikbaar.

(via)

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden