Vergelijk 2.694.221 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Indrukwekkende Samsung Galaxy S nu te koop!

Door ,

Op CommunicAsia, een communicatiebeurs in Singapore van vorige week, liet Samsung met trots haar nieuwe Samsung Galaxy S zien. Sinds een aantal dagen is hij bij te koop, maar nog niet bij alle winkels. Het is een complete smartphone gericht op een breed publiek.

Samsung Galaxy SDe Samsung i9000 Galaxy S is een smartphone die draait op de nieuwste versie van Android (versie 2.1). Het is de opvolger van de Samsung Galaxy i7500, maar is er qua eigenschappen sterk op vooruit gegaan. Zo heb je met de Galaxy S een 1Ghz processor tot je beschikking die de verwerkingssnelheid van je toestel indrukwekkend hoog maakt. Dankzij multitask kun je verschillende programma tegelijk laten draaien zonder dat dit ten koste gaat van de snelheid van je apparaat. Het 4" touchscreen is groot en van Super AMOLED kwaliteit, de beste is zijn soort. Dit is ideaal bij het afspelen van YouTube-filmpjes of het spelen van games.

Internetten doe je met een razendsnelle verbinding dankzij WiFi en 3G connectiviteit. Internet op je mobiel wordt steeds belangrijker, aangezien een telefoon al sinds gelange tijd niet meer enkel gebruikt wordt om te bellen. De toegang tot social networks als Hyves, Facebook en Twitter wordt voortaan gezien als primaire voorwaarde van een smartphone. Op de Galaxy S is dat dankzij Social Hub ook geen probleem. Hierdoor worden al je account samengevoegd met je contactenlijst zodat je nieuwtjes van je vrienden niet meer hoeft te missen. Een standaard navigatiesysteem op je mobiel zagen we al op Nokia-toestellen als de Nokia E72 en Nokia N97 (Ovi Maps Navigation). Op de Samsung Galaxy S heb je standaard Google Maps navigatie. Een groot voordeel voor als je vaak onderweg bent. Overige eigenschappen zijn:

  • Bluetooth.
  • GPS.
  • 5MP camera met HD video opname.
  • MP3-speler en FM-radio.
  • Google Tools met onder andere Gmail, Google Talk en Google Maps navigatie.
  • Mogelijkheid tot uitbreiding van je toestel met apps uit Android Market.

Samsung Galaxy S

Sinds enkele dagen is de Samsung Galaxy S in Nederland verkrijgbaar. Er zijn nog enkele winkels die aangeven dat ze hem nog niet kunnen leveren, maar anderen bevestigen dit wel. Degenen die niet meer kunnen wachten kunnen nu dus hun geluk op. Voor een los toestel van deze soort betaal je €470, maar dan heb je wel een absolute alleskunner. Tot slot nog een filmpje waarin de Galaxy S wordt voorgesteld:

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden