Vergelijk 3.474.246 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Android 2.1 update HTC Hero deel 1 is nu te downloaden!

Door , - 14 reacties

Het eerste deel van de Android 2.1 update voor de HTC Hero is nu te downloaden. Het toestel detecteert de update vanzelf. Het tweede deel van de update is eind juni beschikbaar.

Update: Het tweede deel van de Android 2.1 update voor de HTC Hero is nu te downloaden!

HTC Hero AndroidDeel één van de Android 2.1 update voor de HTC Hero is nu in de lucht. Na het downloaden van de eerste update voor de Hero, dat dus eerst draaide op Android 1.5, zal er nog weinig veranderd zijn. Na het tweede deel van de update zal het toestel echter volledig op Android 2.1 draaien, dit deel is eind juni te downloaden. De opvolger van de Hero, de HTC Legend, draait sinds zijn lancering al op deze Android versie.

Een HTC Hero toestel detecteert het eerste deel van de update automatisch (Over the Air). Dus eigenaren van zo'n smartphone hoeven er niet veel aan te doen. Belangrijk is wel dat je alvast een back-up maakt van je belangrijke bestanden voordat je deel twee downloadt. Het nieuwe OS zal deze namelijk wissen, voor de eerste update is dit nog niet nodig omdat dit slechts een voorbereiding is.

Ook moet het toestel over de laatste Rom-versie (2.73.405.5) beschikken, deze werd in september vorig jaar uitgebracht. Dit is te checken bij de software-informatie die via de instellingen op te vragen is. Mocht dit niet het geval zijn, dan is deze nog steeds te downloaden op de site van HTC.

 

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden