Vergelijk 3.161.186 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Foto Motorola Moto G5 Plus duikt op met specificaties

Nieuws Foto Motorola Moto G5 Plus duikt op met specificaties
Door ,

Lenovo zou zijn nieuwe Moto-toestellen zo snel mogelijk na presentatie naar de winkels willen brengen. Vandaag kijken we naar een nieuwe foto van de Moto G5 Plus. We krijgen meteen een aantal specificaties van het aankomende toestel te zien.

Lenovo, de Chinese uitgever van de Moto-toestellen, gaat tijdens het aankomende Mobile World Congress zijn nieuwe Moto G5 en Moto G5 Plus presenteren. We hebben van beide toestellen al vermoedelijke specificaties en betrouwbare foto's voorbij zien komen. Vandaag kijken we naar een nieuwe foto van de Moto G5 Plus, welke afkomstig moet zijn uit Brazilië. De eerder gelekte specificaties van de Moto G5 zijn eveneens afkomstig uit het land van de Amazone. We kijken vandaag naar een foto van de Moto G5 Plus met een marketing- of beschermsticker over het scherm geplakt. 

De Moto G5 Plus werd verwacht met een 5,5-inch Full-HD scherm. De sticker toont echter andere informatie; hoewel het om de Plus-variant gaat van de Moto G5, krijgt het toestel een scherm van 'slechts' 5,2-inch mee van de fabrikant. De Moto G5 Plus wordt dus niet veel groter dan de aankomende Moto G5. De Plus-benaming verwijst daarmee hoofdzakelijk naar de betere specificaties dan zijn kleinere broer uit de Moto-serie. 

Presentatie Moto G5 Plus

Zoals we kunnen zien op de sticker, krijgt de Moto G5 Plus een 12-megapixelcamera, 2 GHz octa-core processor en 3000 mAh batterij mee van de fabrikant. Ook vinden we straks een vingerafdrukscanner terug op de Moto G5 plus. Naar verwachting krijgt het nieuwe Moto-toestel 4 GB werkgeheugen en 32 GB aan opslaggeheugen onder de motorkap. We hebben eerder vernomen dat Lenovo de Moto G5 en Moto G5 Plus de toestellen waarschijnlijk direct na het MWC naar de winkels brengt.

(via)

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden