Vergelijk 2.025.285 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

'Afbeeldingen van Android 7.0 Nougat op Galaxy S6 (Edge) uitgelekt'

Nieuws 'Afbeeldingen van Android 7.0 Nougat op Galaxy S6 (Edge) uitgelekt'
Door ,

Android 7.0 Nougat is al een tijdje beschikbaar gesteld door Google, toch gaan lang niet alle fabrikanten er meteen mee aan de slag. Samsung lijkt nu bijna klaar te zijn met de update voor de Galaxy S6.

Samsung is al bezig met het uitrollen van Android 7.0 Nougat naar de Samsung Galaxy S7, alleen nog niet in Nederland. Lange tijd werd al verwacht dat de Samsung Galaxy S6 en S6 Edge ook de update naar Android 7.0 zouden krijgen maar nu wordt dit bevestigd doordat er afbeeldingen van de nieuwe interface zijn gelekt.

GalaxyS6 Android

Op de afbeeldingen is te zien hoe de nieuwe interface eruit komt te zien op de Galaxy S6. De interface staat bekend als Grace UX en dus niet als TouchWiz zoals de interface van Samsung al jaren genoemd wordt. De afbeeldingen komen uit de handleiding voor de Galaxy S6 en dit doet vermoeden dat de update binnen afzienbare tijd ook op de toestellen beschikbaar wordt, al is het nog niet duidelijk wanneer deze update komt.

GalaxyS6 Android

Android 7.0 Nougat

De update naar Android 7.0 Nougat brengt uiteraard wat veranderingen met zich mee. Zo wordt het mogelijk om twee apps tegelijkertijd te laten draaien, ieder op een helft van het scherm. Ook wordt het uiterlijk van icoontjes en apps wat strakker met deze update. Een ander bijkomend voordeel van de update is dat de beveiliging van de S6 zal worden bijgewerkt, iets wat bij Samsung vaak lang duurt.

(via)

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden