Vergelijk 3.072.124 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

'Moto G5 en G5 Plus gaan direct na presentatie MWC in de verkoop'

Nieuws 'Moto G5 en G5 Plus gaan direct na presentatie MWC in de verkoop'
Door ,

Lenovo gaat zijn nieuwe Moto G5 en Moto G5 Plus eind februari presenteren. We hebben van beide toestellen al gelekte informatie voorbij zien komen. Naar verwachting liggen beide smartphones al snel na de aankondiging in de winkels.

Motorola, de Amerikaanse smartphonemaker die ondertussen onderdeel uitmaakt van Lenovo, gaat tijdens het Mobile World Congress zijn nieuwe tMotorola Moto G5 en Moto G5 Plus presenteren. Roland Quandt, een bekende lekker die de afgelopen weken veel lekken aan het licht brengt, beweert nu dat Lenovo het toestel kort na de presentatie beschikbaar voor de verkoop zal maken. De Moto G5 ontving al een certificering van het FFC, een Amerikaanse toezichthouder voor de telecom-markt. De G5 krijgt volgens de documentatie van het FFC ook een NFC-chip onder de motorkap.

De tweet van Quandt bevat ook informatie over de uitvoeringen van de Moto G5. Het aankomende toestel zal, als we de informatie in de tweet kunnen geloven, worden gepresenteerd in de kleuren goud en grijs. De smartphone wordt verwacht met een 2800 mAh batterij, terwijl zijn Plus-variant een batterij van 3100 mAh onder de motorkap moet krijgen. De Moto G5 wordt verder voorzien van 2 GB werkgeheugen onder de motorkap en 16 of 32 GB opslagruimte.

Presentatie MWC

Lenovo zal de Moto G5 en Moto G5 Plus hoogstwaarschijnlijk op 26 februari in Barcelona presenteren. Het Chinese bedrijf geeft op deze datum een persconferentie welke voorafgaat aan het MWC. We hebben al een goed beeld over de specificaties van de Moto G5. Ook verscheen er al een mogelijk prototype van de Moto G5 Plus online op een Roemeense vraag-en-aanbodwebsite. Of en wanneer de nieuwe Moto-toestellen naar Nederland komen, is nog niet bekend.

(via)

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden