Vergelijk 3.474.246 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Android 7.1.2 brengt bewegingen vingerafdrukscanner naar Nexus 5X

Nieuws Android 7.1.2 brengt bewegingen vingerafdrukscanner naar Nexus 5X
Door ,

Google is momenteel de nieuwe bètaversie van Android 7.1.2 aan het testen. Deelnemers van het Android bètaprogramma en een Nexus 5X melden dat zij nu ook gebruik kunnen maken van de Moves-functionaliteit.

Google komt binnenkort met een nieuwe onderhoudsupdate voor Android 7.1 Nougat. De Amerikaanse uitgever meldt ook dat gebruikers van een Pixel, Pixel XL en Nexus 5X mee kunnen doen aan het Android bètaprogramma voor deze update. De nieuwe Android 7.1.2 Nougat-update is niet er uitgebreid en moet voornamelijk verfijningen en kleine verbeteringen met zich mee brengen.

Nexus 5X gebruikers installeerden de update en kwamen tot de ontdekking dat in het instellingenmenu nu ook de Moves-functionaliteit te vinden is. Deze functionaliteit kennen van onder andere de Google Pixel en Pixel XL en geeft de gebruiker van de smartphone de mogelijkheid om met een beweging over de vingerafdrukscanner snel en eenvoudig een taak uit te voeren.

Android 7.1.2

De uiteindelijke versie van Android 7.1.2 Nougat moet uiteindelijk over een paar maanden beschikbaar komen voor alle smartphones die geschikt zijn voor Android 7.1. Gebruikers van de Pixel, Pixel XL en Nexus 5X kunnen nu al mee doen aan het bètaprogramma. Je kunt je op deze website aanmelden om mee te doen aan het testprogramma. Mogelijk voegt Google de Nexus 6P binnenkort ook toe aan de lijst met smartphones geschikt voor het bètaprogramma. 

(via)

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden