Vergelijk 2.551.629 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

LG G6 Compact en Lite versies mogelijk in de pijpleiding

Nieuws LG G6 Compact en Lite versies mogelijk in de pijpleiding
Door ,

Uit de aanvraag voor meerdere merknaamregistraties, ingediend door LG, blijkt dat we naast de LG G6 nog een reeks varianten van het aanstaande vlaggenschip kunnen verwachten.

De Zuid-Koreaanse fabrikant LG zal, voorafgaand aan het Moblile World Congress in Barcelona, haar nieuwe line-up aan toestellen voor het aankomende jaar aankondigen. Eén van de toestellen die onthuld gaat worden is de LG G6. Uit merknaamregistraties die GSMinfo.nl vandaag heeft gevonden, blijkt echter dat LG ook plannen heeft om een aantal varianten van de G6 op de markt te gaan brengen.

De registraties betreffen onder andere de LG G6 Compact, waarvan we verwachten dat deze een kleiner scherm zal hebben zoals dat bij Sony gaat, en de LG G6 Lite, wellicht een goedkopere variant van de LG G6 met minder rekenkracht of een iets mindere camera. Met deze toestellen lijkt LG zich op verschillende marktsegmenten te richten. De onderstaande afbeelding toont het complete overzicht aan G6-varianten.

LG G6 Varianten trademark

Momenteel kunnen we enkel speculeren over de betekenis van de nieuwe merknamen; de G6 Forte is mogelijk een codenaam voor een aankomende tough phone. De G6 Hybrid zou kunnen verwijzen naar een combinatie van de G6 Lite en G6 Compact, of misschien zelfs een semimodulair toestel. De G6 Fit lijkt vanwege zijn sportieve naam een fitness tracker of smartwatch van LG te zijn. 

Uit deze namen is niet op te maken of dat het enkel om smartphones gaat. Ook is het niet bekend of deze toestellen in Nederland verkocht zullen gaan worden of wat de exacte specificaties zullen zijn. Op 26 februari gaan we ongetwijfeld meer horen over een aantal van deze nieuwe modelnamen. Hou GSMinfo.nl in de gaten voor meer updates over de aankomende LG G6 en de nieuwe G6 line-up.

Bronnen: Compact, Lite

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden