Vergelijk 2.957.669 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

HTC One A9 krijgt Android 7.0 Nougat

Nieuws HTC One A9 krijgt Android 7.0 Nougat
Door ,

De HTC One A9 krijgt een update naar Android 7.0 Nougat. De update wordt vergezeld door de laatste veiligheidsupdates en wordt waarschijnlijk binnenkort hier in NL uitgerold.

De HTC One A9 kwam al meer dan een jaar geleden uit, maar als we de geruchten mogen geloven is HTC desalniettemin bezig met het uitrollen van een update. Met de update zou de One A9 over Android 7.0 Nougat gaan beschikken, alsook de meest recente veiligheidsupdates. Het mag geen verrassing heten dat de update nogal groot is, dus downloaden via je wifi wordt aangeraden.

Update voor internationale variant

De HTC One A9 loopt standaard op Android 6.0 Marshmallow, waar uiteraard een HTC Sense-skin overheen zit. De update lijkt nu te worden uitgerold in onder andere China, voor de internationale versies. Dat volgt in ieder geval uit de nu beschikbare informatie. Het wachten op een update voor de Nederlandse HTC One A9's zal dan ook naar verwachting niet al te lang duren.

De One A9 is een smartphone uit het middensegment, maar is inmiddels al wel meer dan een jaar oud. Daarmee is de update niet echt bedoeld om de verkopen van het toestel op te krikken, al is de One A9 dus nog wel gewoon te koop. Qua specificaties en prijs is het toestel echter al enige tijd ingehaald door de concurrentie. Voor bestaande bezitters van de HTC is het echter een leuke extra.

(via)

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden