Vergelijk 3.690.791 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

'Nokia presenteert 26 februari nieuwe Android-smartphones'

Nieuws 'Nokia presenteert 26 februari nieuwe Android-smartphones'
Door ,

Nokia heeft zojuist zijn nieuwe Nokia 6 gepresenteerd. Op Facebook zien we nu een bericht verschijnen dat hint naar de presentatie van nieuwe Nokia-toestellen. Of 2017 het jaar gaat worden waarin Nokia weer voet aan de grond krijgt, moet gaan blijken.

Nokia keert in 2017 terug op de smartphonemarkt. Twee dagen geleden kondigde HMD Global, de uitgever van toekomstige Nokia toestellen, de Nokia 6 aan. We hebben ook kunnen lezen dat het Finse bedrijf in 2017 mogelijk zeven nieuwe toestellen op de markt gaat brengen. Nokia zegt nu op 26 februari meer nieuws bekend te maken. Aangezien LG en Samsung op deze dag mogelijk al nieuwe smartphones presenteren, is het niet onwaarschijnlijk dat Nokia op deze datum ook met één of meerdere toestellen naar buiten komt.

Donderdag 26 februari is de dag voor het Mobile World Congress, het grootste evenement ter wereld voor smartphones en de mobiele industrie. LG zal op deze dag mogelijk ook zijn nieuwe vlaggenschip aankondigen. De LG G6 moet vervolgens op 10 maart zijn weg vinden naar de Zuid-Koreaanse markt. Nokia lijkt zich wederom te willen positioneren als serieuze speler op de smartphonemarkt en is met zijn naamsbekendheid dan ook niet bang om op de dag voor het MWC een nieuw toestel te presenteren. 

Nokia 6

Afgelopen maandag schreven we over de nieuwe Nokia 6. Het toestel richt zijn pijlen op de markt die tussen het midden- en topsegment ligt; gebruikers die erg goede smartphones willen die ook betaalbaar zijn. De smartphone heeft uitstekende specificaties. Onder de motorkap vinden we een Snapdragon 430-chipset en 4 GB werkgeheugen. Aan de achterkant van het toestel zit een 16-megapixelcamera, aan de voorkant een 8-megapixelcamera. Gemaakte foto’s en andere bestanden kunnen eenvoudig worden opgeslagen op het opslaggeheugen van maar liefst 64 GB. Het toestel wordt vooralsnog alleen in China op de markt gebracht.

(via)

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden