Vergelijk 3.443.771 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Moto G5 Plus verschijnt op Roemeense website

Nieuws Moto G5 Plus verschijnt op Roemeense website
Door ,

Een aanbieder met de naam Gabriel heeft de Moto G5 Plus op een Roemeense vraag-en-aanbodwebsite geplaatst. Het gaat vermoedelijk om een tweede prototype.

Op een Roemeense vraag- en aanbodsite verscheen eerder een toestel dat de Moto G5 Plus moet zijn. De bewuste pagina staat ondertussen niet meer online, maar de foto's en gegevens zijn nog te zien in archieven. De foto's tonen een toestel met een duidelijke opdruk "Motorola confidential property, not for sale". Volgens de verkoper gaat het om een toestel met het typenummer XT1685 en draait het toestel op Android 7.0 Nougat. Ook zou het toestel voorzien zijn van een vingerafdrukscanner. 

Verder zou de Moto G5 plus zijn voorzien van een 13-megapixelcamera aan de achterzijde en een 5-megapixelcamera aan de voorzijde. De aangeboden smartphone heeft een 5,5 inch scherm met Full HD-resolutie en hardware uit het middensegment. Uit de gemaakte screenshots is af te leiden dat de Moto G5 Plus een Snapdragon 625-chipset, 4 GB werkgeheugen, 32 GB opslaggeheugen en een 3080 mAh batterij onder de motorkap heeft. Opvallend is dat het toestel beschikt over een micro-USB-aansluiting. USB Type-C wordt ondertussen gezien als standaard voor nieuwe smartphones. 

Prototype

Het design van het toestel op de opgedoken foto's komt niet overeen met andere Moto-toestellen. Het gaat daarom vermoedelijk om een echt prototype van de verwachte Moto G5 Plus. De software verwijst met versie dvt2 mogelijk naar een tweede prototype van het aankomende toestel. De smartphone werd op de Roemeense website aangeboden voor 1.650 RON, wat omgerekend 367 euro is. De Moto G5 Plus wordt naar verwachting in maart dit jaar uitgebracht.

(via

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden