Vergelijk 3.033.547 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

'Nokia komt met 7 nieuwe Android-toestellen in 2017'

Nieuws 'Nokia komt met 7 nieuwe Android-toestellen in 2017'
Door , - 1 reactie

Dat we in 2017 nieuwe smartphones van Nokia konden verwachten, was al langer duidelijk. Een recent gegeven presentatie verwijst naar maar liefst 7 nieuwe smartphones van Nokia in 2017. Het merk Nokia staat nog altijd goed bekend bij consumenten.

Fans van het merk Nokia konden in 2017 al vier nieuwe Nokia-toestellen met Android tegemoet zien. Voor deze fans is er nu bijzonder goed nieuws. HMD Global, het bedrijf dat momenteel een licentie heeft om toestellen te produceren met de merknaam Nokia, zou maar liefst 6 of zelfs 7 Nokia-toestellen op de markt willen brengen in 2017. Deze veronderstelling is gemaakt op basis van een recente foto die gemaakt is tijdens een presentatie gegeven door Avaxx. Een spreker van de geautoriseerde distributeur van Nokia en Microsoft in Maleisië staat op de foto met daarop een dia die verwijst naar 6-7 nieuwe Nokia-toestellen.

Nokia 2017

Nieuwe Nokia-toestellen worden mogelijk vanaf het tweede kwartaal van 2017 gelanceerd. De nieuwe toestellen zouden op zowel het onder-, midden- en topsegment mikken. Alle nieuwe Nokia toestellen worden naar verwachting voorzien van een Android-versie die dicht tegen de stock-versie van Android 7.0 Nougat aanligt. We konden eerder lezen dat HMD Global de productie van toekomstige Nokia-toestellen gaat realiseren. De Nokia D1C zal mogelijk het eerste Nokia toestel van 2017 worden voorzien van een Full-HD scherm en Android 7.0 Nougat.

Terugkomst Nokia

HMD Global mag tien jaar smartphones en tablets uitbrengen onder de merknaam Nokia. Hoewel HMD Global net als Nokia een Fins bedrijf is, is het niet duidelijk hoeveel oud-Nokia medewerkers er bij de ontwikkeling van de nieuwe toestellen betrokken zijn. HMD Global heeft in ieder geval een stand gekregen op het Mobile World Congress. Het evenement gaat 27 februari van start in Barcelona. Naar verwachting zal daar in ieder geval één nieuwe smartphone met de merknaam Nokia worden gepresenteerd. 

(via)

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden