Vergelijk 3.498.403 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Nieuwe Wileyfox Swift 2X komt uit met beter scherm en batterij

Nieuws Nieuwe Wileyfox Swift 2X komt uit met beter scherm en batterij
Door ,

Het Britse bedrijf Wileyfox voegt een derde variant toe aan zijn Swift-lijn. De Wileyfox Swift 2X krijgt een kwalitatief scherm wat bovendien een slag groter is dan de schermen van de andere Swift-toestellen. Ook krijgt het nieuwe Wileyfox-toestel een grotere batterij onder de motorkap.

Het Britse bedrijf Wileyfox voegt een nieuw toestel aan zijn Swift-lijn toe. Met de Wileyfox Swift 2X komt er een derde variant van de betaalbare Swift-toestellen op de markt. De nieuwe smartphone heeft veel weg van de Plus-versie, maar brengt ook een aantal verandering met zich mee. We zien deze verandering voornamelijk terug in het scherm. Met een 5,2 inch-scherm biedt het nieuwe toestel net wat meer overzicht dan de andere versies, welke beschikken over een 5 inch-display. Ook de resolutie van het scherm op de Swift 2X is verbeterd. Het display van de nieuwe Wileyfox Swift 2X heeft resolutie van 1080 bij 1920 pixels.

Wileyfox Swift 2XWileyfox Swift 2X

Behalve een groter scherm dat in staat is om meer detail weer te geven, zien we ook een grotere batterij in het nieuwe toestel van Wileyfox. De nieuwe smartphone krijgt een batterij van 3000 mAh onder de motorkap. De Wileyfox Swift 2 Plus heeft een accu met een capaciteit van 2700 mAh onder de motorkap liggen. De nieuwe Wileyfox Swift 2X zal de grotere batterij ongetwijfeld nodig hebben. Het grotere, betere scherm gebruikt namelijk meer energie. De Swift 2X heeft een adviesprijs van 259 euro. Het toestel kan in Nederland al worden besteld, maar is nog niet meteen leverbaar. 

Wileyfox

Het Britse bedrijf Wileyfox bracht de Wileyfox Swift ongeveer een jaar geleden op de markt. Met competitief geprijsde smartphones zet Wileyfox voornamelijk in op de markt voor consumenten die een betrouwbare, betaalbare smartphone willen. Het relatief jonge Britse bedrijf komt voort uit een samenwerking van een aantal medewerkers die voorheen bij HTC werkzaam waren. Nadat Cyanogen OS aangaf de stekker uit hun besturingssysteem te trekken, bevestigde Wileyfox deze week dat alle Wileyfox-toestellen een update naar Android 7.0 Nougat tegemoet kunnen zien. Wileyfox staat bekend vanwege zijn betaalbare toestellen met een goede prijs-kwaliteitsverhouding.

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden