Vergelijk 3.405.751 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Audiokuren Google Pixel zijn softwarematig op te lossen

Nieuws Audiokuren Google Pixel zijn softwarematig op te lossen
Door ,

Het is nog niet zo lang geleden dat Google zijn vlaggenschip uitbracht. De Google Pixel-toestellen zijn voorzien van uitstekende hardware, maar lijken de laatste tijd ook het onderwerp te zijn van een aantal mankementen.

De Google Pixel vertoont zo nu en dan wat kuren. Het vlaggenschip van Google vertoont bij sommige apps wat problemen met het geluid. De smartphone laat bij diverse applicaties zoals Perfect Piano, een app waarin je onder andere een virtuele piano kunt spelen, onzuivere en krakende geluiden horen. Deze storende geluiden zijn alleen te horen wanneer het volume hoog staat. Dit deed een aantal gebruikers van de Pixel vermoeden dat het om een hardwarematig probleem ging. Een aantal mensen hebben daarom hun Pixel ingeruild, maar ook de vervangende Pixel heeft last van het genoemde probleem.

De Amerikaanse uitgever van de telefoon heeft de geluidsproblemen met de Pixel-toestellen inmiddels bevestigd. Google zegt dan ook aan een oplossing te werken. Een software update lijkt de problemen voor een aantal gebruikers nu al te verhelpen. Eigenaren van een Pixel-toestel met een niet-officiële softwareversie kunnen de telefoon al handmatig van een update voorzien. Door een andere audio-driver, de software die de audio aanstuurt, op het toestel te installeren, verdwijnen de geluidsproblemen volledig. Google zal zelf ook snel met een oplossingen voor het probleem komen. Wanneer dit gebeurt, is nog niet duidelijk.

Kuren

De Google Pixel en Pixel XL werden door veel mensen met groot enthousiasme ontvangen. Het toestel is razendsnel en beschikt over één van de beste smartphonecamera's van dit moment. Niet lang na de uitgave van het vlaggenschip ondervonden gebruikers echter al problemen met de camera. Er was sprake van een zogenaamde lens flare. De Pixel is echter in staat om de gemaakte foto's goed te bewerken. Met een software update werd de vervelende lens flare verholpen

(via)

Google Pixel beste abonnement per provider

Provider Minuten Data MB Maandprijs Toestel
Ben 24 mnd 100 500 € 19,00 € 0,- Bekijken
hollandsnieuwe 24 mnd 1500 1500 € 22,00 € 0,- Bekijken
Vodafone 24 mnd 150 500 € 23,00 € 0,- Bekijken
T-Mobile 24 mnd onbeperkt 1000 € 26,00 € 0,- Bekijken
Telfort 24 mnd 150 1000 € 26,50 € 0,- Bekijken
KPN 24 mnd 200 1000 € 28,00 € 0,- Bekijken
Alle Google Pixel aanbiedingen.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden