Vergelijk 2.698.904 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Providers vieren Kerst en delen uit

Nieuws Providers vieren Kerst en delen uit
Door ,

Mobiele providers geven tijdens kerst cadeautjes weg, al is dat niet een traditie die dit jaar erg breed gedragen wordt. Alleen KPN en Vodafone leggen hun klanten in de watten.

Kerst is in minder dan een week, en providers komen met acties om je leven als mobiele telefoongebruiker iets eenvoudiger of prettiger te maken. We zetten de diverse acties op een rijtje, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Bij Vodafone hebben ze besloten alle klanten onbeperkt internet te geven tijdens de feestdagen. Vodafone activeert dat zelf, je hoeft dus niks te doen. De actie begint om 12 uur 's nachts op 25 december en eindigt op 26 december om 23,59 uur. Vrijwel alle abonnementen van Vodafone doen mee, ook de prepaidgebruikers. Enkele uitzonderingen zijn er voor de Scherp S, Start S, Vodafone Thuis en Hollandsnieuwe-abonnementen.

KPN heeft zijn gebruikers in de hele maand december in het zonnetje gezet. Zo kregen klanten die mobiel internet gebruiken via KPN al begin december 5 GB extra tegoed. Die data is de gehele maand december te gebruiken. Je hoeft er verder niets voor te doen, KPN heeft het tegoed gewoon aan je bestaande databundel toegevoegd.

T-Mobile en Tele2 hebben, voor zover wij kunnen zien, geen acties voor hun klanten in petto. De voorgaande jaren was dat steeds wel het geval, maar dit jaar is dat blijkbaar niet nodig.

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden