Vergelijk 2.686.223 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

'Het wordt mogelijk om berichten in WhatsApp in te trekken'

Nieuws 'Het wordt mogelijk om berichten in WhatsApp in te trekken'
Door ,

Weleens de verkeerde persoon mee uitgevraagd? Of per ongeluk aan iemand laten weten dat er voor hem een surprise party wordt georganiseerd? Misschien wordt dit iets van het verleden.

We hebben allemaal wel eens strijd met het toetsenbord van onze mobiele telefoon. Of het nou komt door een autocorrectfunctie die het onderwerp van je zin volledig verandert of doordat je vingers eigenlijk niet goed op het scherm passen. Dit kan leiden tot verkeerd verzonden berichten waardoor je er drie berichten achteraan moet sturen om duidelijk te maken wat je wél wilde zeggen. WhatsApp lijkt nu bezig te zijn met een oplossing voor deze verkeerd verzonden berichten.

WhatsApp vraagt weleens aan vrijwilligers of zij een paar standaardzinnen voor ze willen vertalen zodat deze gebruikt kunnen worden in de verschillende talen waarin WhatsApp beschikbaar is. Nu zijn er gegevens gelekt die aangeven dat WhatsApp het mogelijk wil maken om verstuurde berichten te verwijderen. Tussen de te vertalen zinnen stonden de volgende twee Engelse zinnen: 'Revoke message' en 'Sender revoked the message'. Vertaald betekenen deze zinnen respectievelijk 'Bericht intrekken' en 'Afzender heeft het bericht ingetrokken'. 

Nog even wachten

Vooralsnog worden deze vertalingen alleen gedaan voor de iOS-variant van WhatsApp. Het zou voor het eerst zijn dat er überhaupt zo een functie komt voor WhatsApp. Als deze mogelijkheid er komt zal deze ongetwijfeld ook op de Android-versie komen. Het delen van een foto met de verkeerde WhatsApp-groep kan misschien dus tot het verleden gaan behoren.

WhatsApp

App name
 
Communicatie

WhatsApp is een populaire berichtendienst waarmee je gemakkelijk berichten, foto's en video's kunt uitwisselen met vrienden en familie. WhatsApp is een van de meest gedownloadde apps van dit moment en kan nu ook gebruikt worden om mee te bellen.

Play Store App Store

(via)

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden