Vergelijk 3.707.336 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Nokia presenteert twee nieuwe telefoons: Nokia 150 en 150 Dual Sim

Nieuws Nokia presenteert twee nieuwe telefoons: Nokia 150 en 150 Dual Sim
Door ,

Degene onder ons die voor 1995 zijn geboren hebben het nog meegemaakt; driftig Snake spelen op Nokia-telefoons. Nu kan dat weer op Nokia's nieuwe telefoons. Nokia heeft namelijk twee nieuwe toestellen gepresenteerd.

Vroeger de grootste naam in de mobiele telefonie maar nu weer een start-up. Nokia kwam gisteren met haar eerste twee toestellen waar geen Windows Mobile op draait sinds Microsoft het bedrijf kocht in 2014. Het zijn echter geen toestellen waar je snel mee zult Skypen of Pokémon Go op zult spelen. Dat komt doordat het geen smartphones zijn maar zogeheten dumbphone; een telefoon zonder internet mogelijkheden.

Geen spetterende rentree voor Nokia dus. Toch vallen de toestellen niet tegen binnen hun eigen categorie. De Nokia 150 en 150 Dual Sim gaan over de toonbank voor ongeveer €25. Daarmee zijn het goedkope toestellen, zeker als je je bedenkt wat de toestellen nog wel kunnen. Ze zijn uitgerust met een 1020 mAh-accu. Dat lijkt misschien niet veel, maar de Nokia's hoeven geen Wi-Fi processen of zware games van stroom te voorzien. De Nokia toestellen gaan dan ook een maand mee in de standby-modus zonder dat ze tussendoor opgeladen hoeven worden. Verder zijn ze uitgerust met een VGA-camera, bluetooth-functionaliteit en ze kunnen mp3-bestanden afspelen.

Het Nieuwe Nokia

Het Finse bedrijf HMD heeft de licentie gekocht voor het maken van Nokia telefoons. Naar verluidt wil HMD in de toekomst ook weer Nokia-smartphones gaan produceren.Het is echter nog niet duidelijk hoe deze toestellen eruit gaan zien of wanneer we deze onder ogen krijgen. We zullen dus nog even moeten wachten om te zien of Nokia zich weer zal kunnen meten met de grotere namen. Hopelijk horen we snel van ze. Voorlopig kunnen we in ieder geval de vernieuwde versie van Snake spelen op deze telefoons.

(via)

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden