Vergelijk 2.350.907 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Google brengt Android 7.1.1 Nougat uit

Nieuws Google brengt Android 7.1.1 Nougat uit
Door ,

Google heeft Android 7.1.1 uitgebracht. De update bevat een aantal nieuwe features en lost tevens wat bugs op. Belangrijkste vernieuwing is dat er snelkoppelingen zijn via apps op het homescreen. De update wordt de komende twee weken uitgerold.

Vanaf vandaag is Google begonnen met het uitrollen van de nieuwste versie van Android Nougat. Daarmee komt het versienummer op 7.1.1. De update bevat een aantal stabiliteitsverbeteringen, maar brengt ook wat nieuwe features naar de Nexus-toestellen. Zo zijn de genderneutrale emoji's straks ook op de Nexus 6, Nexus 6P en Nexus 5X beschikbaar. Die waren overigens al eerder te vinden op de Pixel en Pixel XL.

Update met shortcuts

De update wordt door Google de komende twee weken uitgerold. Zoals we al eerder zeiden bevat de update vooral bugfixes, maar Google is niet helemaal duidelijk over welke bugs er precies worden opgelost. Mensen die kampen met problemen weten dus pas of het is opgelost zodra ze de update downloaden.

Er komen ook een paar nieuwe features met de update mee. Zo zijn er snelkoppelingen binnen apps beschikbaar op je homescreen, zodat je nog sneller bent waar je moet zijn. Zo kan je bijvoorbeeld in Youtube direct naar de zoekfunctie gaan, als je even je vinger op het icoontje laat rusten. Heb je iets wat je echt kwijt moet aan de wereld? Met deze update kan je vanuit je homescreen meteen beginnen met het schrijven van een tweet.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden