Vergelijk 4.228.033 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Lenovo Phab 2 Pro phablet met Project Tango nu verkrijgbaar in Europa

Nieuws Lenovo Phab 2 Pro phablet met Project Tango nu verkrijgbaar in Europa
Door , - 1 reactie

De nieuwe Lenovo Phab 2 Pro is verkrijgbaar in Europa. Met de nieuwe smartphone hoef je straks niet meer de deur uit om een nieuwe keuken uit te zoeken. Het nieuwe Project Tango toestel is voorzien van verschillende camera's en sensoren en is zeer interessant voor Augmented Reality toepassingen.

De Lenovo Phab 2 Pro is nu verkrijgbaar in Europa. Het gaat om een bijzondere phablet die interessanter oogt voor ondernemers dan de gemiddelde consument. Het nieuwe toestel van Lenovo is namelijk uitgerust met diverse sensoren en camera's. Daardoor kun je met deze telefoon een 3D-scan maken van een ruimte. De nieuwe smartphone kan ook worden ingezet voor diverse Augmented Reality doeleinden. Het toestel biedt bijzondere toepassingen voor bedrijven, zo kan de Lenovo Phab 2 Pro worden ingezet om de showroom van bijvoorbeeld nieuwe meubilair naar je thuis te brengen. Ook kun je met behulp van deze smartphone een virtuele tour in je nieuwe keuken nemen en deze afstemmen op je persoonlijke smaak.

De nieuwe Lenovo Phab 2 Pro is een interessante smartphone die wat te bieden heeft. Met Project Tango, een technologieplatform van Google, krijgen ontwikkelaars de mogelijkheid om de gebruiker een Augmented Reality voor te schotelen. Dit kan worden opgevat als verbogen realiteit, die met behulp van speciale 3D-mapping, navigatiefuncties en Project Tango aan de gebruiker wordt gepresenteerd. Er zijn momenteel al zo'n 35 apps in de Google Play store te vinden die gebruik maken van de Project Tango technologie. Naast de Play Store apps krijgen gebruikers van Project Tango toestellen ook toegang tot een store met apps die speciaal zijn ontwikkeld voor het Google Project Tango platform.

Lenovo Phab 2 Pro

Specificaties

De nieuwe Lenovo Phab 2 Pro is uitgerust met een aantal camera's. Zo vinden we een 16-megapixelcamera met PDAF-autofocus, combitabel met Project Tango aan de achterzijde van het toestel. Ook vinden we hier een tweetal camera's die voor de 3D-foto's zorgen. Aan de voorzijde is een normale 8-megapixel selfiecamera geplaatst. Met een 4050mAh batterij onder de motorkap, 6,4-inch QHD-scherm en een ingebouwde vingerafdrukscanner beschikt deze Lenovo Phab 2 Pro over de benodigde functies om indruk te maken. Een octa-core processor van 1,8 GHz doet het rekenwerk en ook vinden we 4 GB werkgeheugen en 64 GB opslaggeheugen terug in het toestel. De nieuwe Lenovo Phab 2 Pro richt zich hoofdzakelijk op ondernemers. Aan het toestel hangt een betaalbaar prijskaartje.

(via)

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden