Vergelijk 2.629.276 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

LG legt nieuwe smartwatch namen vast: Watch Style, Watch Pro, Watch Force, Watch Sole

Nieuws LG legt nieuwe smartwatch namen vast: Watch Style, Watch Pro, Watch Force, Watch Sole
Door ,

LG is bezig met de voorbereidingen voor de lancering van haar nieuwe smartwatch line-up, zo blijkt uit de aanvraag voor registratie van verschillende merknamen. Mogelijk ondersteunen deze ook LG's aankomende betaaldienst.

LG heeft bij de European Union Intellectual Property Office aanvragen ingediend voor bescherming van de namen van wat vermoedelijk een aantal aankomende smartwatches is. We zien registraties van de namen Watch Style (PDF), Watch Pro (PDF), Watch Force (PDF) en Watch Sole (PDF).

LG Watch trademark

Zonder verdere details vrij te geven, komen we uit de ingediende documentatie in ieder geval te weten dat de namen inderdaad bestemd zijn voor 'watches that communicate data to PDAs; Smart phones for wrist'. Mogelijk gaat het hier om nieuwe, slimme horloges die begin 2017 op de markt zullen komen, al dan niet rond dezelfde tijd als de aankomende LG G6.

LG Watch Pay

Uiteraard duikt eveneens de vraag op of LG's nieuwe smartwatchgeneratie ook de eigen toekomstige betaaldienst zal gaan ondersteunen. LG Pay zit al een tijdje in de pijpleiding, en met een trademark voor de naam Watch Pay (PDF) op de plank lijkt het logisch dat de nieuwe horloges toegang bieden tot de dienst, of dan in ieder geval dit specifieke model, wanneer deze zijn opwachting maakt.

LG Watch Pay

Recente geruchten uit Zuid-Korea zelf koppelen de lancering van LG Pay aan de lancering van de G6. Die zou dus mogelijk worden gevolgd door een complete nieuwe serie smartwatches. Het is uiteraard maar de vraag of we straks in Nederland ook gebruik kunnen gaan maken van de betaaldienst, maar de kans is groot dat we de nieuwe horloges straks wel in onze schappen zullen tegenkomen.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden