Vergelijk 3.207.506 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

'Google Pixel en Pixel XL krijgen update snelle notificatiemeldingen'

Nieuws 'Google Pixel en Pixel XL krijgen update snelle notificatiemeldingen'
Door ,

De Pixel en Pixel XL van Google werden een aantal weken geleden met veel enthousiasme ontvangen. Google brengt nu een update uit die het nog makkelijker maakt om de telefoon in het dagelijks leven te gebruiken.

De recent verschenen Google Pixel en Pixel XL behoren tot de betere Android smartphones van dit moment. Toch ontbraken er aan dit toestel nog een aantal handige functies die voorgangers van de Pixel-lijn wel aan boord hadden. Google brengt deze functionaliteit nu ook naar zijn Pixel-lijn en Canadese gebruikers krijgen hiervoor vandaag de primeur. Zij zien een update die het mogelijk maakt om de telefoon eenvoudig uit de slaapstand te halen en het scherm de belangrijkste notificaties te laten tonen. Dit kan door met twee vingers tegelijkertijd op het scherm te drukken. Deze update zal er ook voor zorgen dat bij het oppakken van de telefoon dezelfde belangrijke notificaties op het scherm zullen verschijnen. De update is vooralsnog alleen in Canada beschikbaar. Naar verwachting zal de update snel zijn weg naar gebruikers van de Pixel-toestellen in andere landen vinden.

Deze functies zijn in een vergelijkbare vorm aanwezig op andere toestellen, zoals de Nexus 6P. Ook het iOS 10 besturingssysteem van Apple heeft een soortgelijke functie die ervoor zorgt dat onder andere de iPhone 7  uit de slaapstand komt bij het oppakken van de smartphone. De Google Pixel wordt door veel consumenten gezien als perfecte Android variant van de Apple iPhone, en daarmee is deze update een welkome toevoeging aan de Pixel. Als deze functies straks verschijnen in Nederland kun je deze activeren door naar de sectie 'bewegingen' te gaan. Deze optie kun je vinden onder het algemene instellingen menu. Binnen deze sectie kun je dan kiezen om de beide functies in te schakelen. 

De Google Pixel

Begin oktober kondigde Google zijn nieuwe Pixel en Pixel XL aan tijdens het made.bygoogle evenement. De toestellen zijn ondertussen in veel landen verschenen en zijn met hun razendsnelle hardware de nieuwe vlaggenschepen van Google. De smartphones draaien op Android 7.1 Nougat en beschikken over één van de beste camera's op de smartphonemarkt. Het toestel is geschikt voor het nieuwe virtual reality platform van Google met de naam Daydream. Om toegang te krijgen tot dit platform moeten nieuwe smartphones voldoen aan een aantal hoge eisen op het gebied van sensoren en veelzijdigheid. De Google Pixel is al verkrijgbaar in Nederland, de Pixel XL verschijnt binnenkort.

(via)

Google Pixel beste abonnement per provider

Provider Minuten Data MB Maandprijs Toestel
Ben 24 mnd 100 500 € 20,00 € 0,- Bekijken
hollandsnieuwe 24 mnd 1500 1500 € 23,00 € 0,- Bekijken
Vodafone 24 mnd 150 500 € 24,00 € 0,- Bekijken
T-Mobile 24 mnd onbeperkt 1000 € 25,50 € 0,- Bekijken
Telfort 24 mnd 150 1000 € 26,50 € 0,- Bekijken
KPN 24 mnd 200 1000 € 28,00 € 0,- Bekijken
Alle Google Pixel aanbiedingen.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden