Vergelijk 2.025.285 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Samsung Galaxy S6 met Android 7.0 verschijnt online in benchmarks

Nieuws Samsung Galaxy S6 met Android 7.0 verschijnt online in benchmarks
Door ,

Niet zo lang geleden kwamen er al berichten naar buiten over een combinatie van de Galaxy S6 en Android 7.0 Nougat. Gegevens uit opgedoken benchmarks bevestigen deze nieuwsberichten nu.

Benchmarks bevestigen een nieuwsbericht dat een week geleden naar buiten kwam. Gebruikers van de Samsung Galaxy S6 krijgen straks de nieuwe versie van Android op hun smartphone geïnstalleerd. Een week geleden wisten we al dat Samsung hiermee bezig was, maar informatie uit databases van de benchmarktests GFXBench en Geekbench bevestigen deze berichten nu. Of de Galaxy S6 Edge gebruikers ook een update zullen krijgen is wel te verwachten. De gebogen variant wordt binnenkort hoogstwaarschijnlijk ook blootgesteld aan een aantal Android 7.0 Nougat testrondes.

Benchmark Android 7.0 Galaxy S6

Uit de opgedoken informatie blijkt dat de S6 toestellen een update naar Android 7.0 Nougat gaan zien. Of dit echter ook een grote vernieuwing in interface met zich meebrengt, is nog niet met zekerheid te zeggen. Android 7.0 Nougat staat voor vernieuwingen en de kans dat de interface op de Galaxy S6 toestellen ook onder handen wordt genomen is dan ook aanneembaar. Naar verwachting zullen gebruikers van de S6-toestellen ergens in het eerste kwartaal van 2017 de update voorbij zien komen. 

Android 7.0 Nougat

De nieuwe versie van Android zag dit jaar zijn eerste levenslicht. Ondertussen is Android 7.0 Nougat beschikbaar als update voor een aantal grote vlaggenschepen. Ook verscheen het eerste toestel al in Nederland waarmee je direct na aankoop bent voorzien van het nieuwe besturingssysteem. Android 7.0 Nougat is de opvolger van Android 6.0 Marshmallow en brengt een hoop vernieuwingen met zich mee. Zo gaat de nieuwe versie slimmer met het energieverbruik van je smartphone om, kan er worden gewerkt met meerdere apps op één scherm en heeft ook de interface een aantal flinke veranderingen gezien.

(via)

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden