Vergelijk 2.030.368 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Update Android 7.0 Nougat voor HTC 10 gebruikers begin december

Nieuws Update Android 7.0 Nougat voor HTC 10 gebruikers begin december
Door , - 1 reactie

HTC beloofde in augustus al een update naar Android 7.0 Nougat voor een aantal van zijn toptoestellen. De uiteindelijke datum bleef tot nu toe uit. Vandaag lijkt daar voor HTC 10 gebruikers verandering in te komen.

HTC maakte eerder bekend de Android 7.0 Nougat update in het vierde kwartaal van 2016 uit te brengen. Op deze manier zouden zowel de HTC 10HTC One M9 en HTC One A9 de gewilde update ontvangen. Ondertussen is het november en hebben we nog steeds geen update voorbij zien komen. Volgens een betrouwbare bron kunnen we vandaag iets beter zeggen wanneer de update daadwerkelijk gaat verschijnen. Volgens @LlabTooFeR, een bron die vaker met betrouwbare lekken naar buiten is gekomen, zullen Europese HTC-toestellen rond het einde van november of het begin van december deze update mogen verwelkomen. 

Als de update eenmaal in Nederland is aangekomen zal deze eerst nog onderworpen worden aan een aantal testen. Providers testen deze updates namelijk voordat ze de update onder hun klanten verspreiden. Wanneer de HTC One M9 en de HTC One A9 hun update zullen krijgen is nu helaas nog niet met zekerheid te zeggen. Naar alle verwachting zullen deze toestellen snel na de HTC 10 volgen.

De HTC 10 smartphone

Een paar maanden geleden bracht HTC de HTC 10 uit in Nederland. Het Taiwanese vlaggenschip heeft een onder andere een 5,2-inch Super LCD-scherm met QHD-resolutie en een rappe quad-core processor aan boord. Ook 4 GB en een uniek ontwerp zijn in dit prachtige HTC toestel terug te vinden. De Taiwanese smartphone draait momenteel op Android 6.0 Marshmallow, met daaroverheen de HTC Sense User Interface. Het is fijn om te zien dat gebruikers van HTC toestellen straks weer helemaal up-to-date zijn. 

(via)

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden