Vergelijk 2.380.786 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Nokia C1-00 en Nokia C2-00; twee betaalbare dual-sim toestellen!

Door , - 1 reactie

De Nokia C1-00 en de Nokia C2-00 zijn vandaag aangekondigd door Nokia. Het duo wordt gekenmerkt door de uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding en de dual-sim functie die beide bezitten.

In navolging van Samsung heeft nu ook Nokia van zich laten horen met enkele dual-sim toestellen. De Nokia C1-00 en de C2-00 zijn twee goedkope toestellen waarbij het mogelijk is om twee telefoonnummmers mee te nemen. Dit betekent dat er twee sim-kaarten in kunnen, bij het scheiden van werk en privé zaken kan dit bijvoorbeeld handig zijn. Je hoeft immers maar één toestel in je zak te hebben.nokia c1-00

Nokia C1-00

Dit toestel is vooral erg praktisch. De standbytijd van zes weken is zeer indrukwekkend en de zaklamp aan de bovenkant is een handige eigenschap. Daarnaast heeft de C1-00  een FM-radio en een standaard headjack. Het aantal functies is echter niet het sterke punt van dit toestel. Dit is namelijk de prijs. Met een verkoopprijs van €30 blinkt deze Nokia namelijk uit in de prijs/kwaliteitsverhouding. De kleuren waarin deze telefoon verkrijgbaar wordt zijn: Medium Blue, Red, Light Gray en Sea Green. De C1-00 wordt in september in de Nederlandse webshops verwacht.

Nokia C2-00

De C2-00 is daarentnokia c2-00egen een toestel met een uitgebreide specificatielijst. Allereerst heb je de Nokia's Ovi Life Tools tot je beschikking, deze functie bevat onder andere Ovi Mail en entertainment functies. Ook heeft de C2-00 een uitbreidbaar geheugen tot 32 GB te bieden. De MP3-speler en de FM-radio zorgen tussendoor voor het nodige vertier op muzikaal gebied. Evenals de C1-00 blinkt de C2-00 ook uit in de verhouding van prijs en kwaliteit. Voor een bedrag van €45 euro ben je namelijk al eigenaar van dit toestel, dit zal  overigens op zijn vroegst in het vierde kwartaal van 2010 zijn. Ook dit toestel zal in verschillende kleuren verkrijgbaar worden, namelijk: Dynamic Gray, Jet Black, Magenta, Dark Blue en Snow White.

Nokia speelt dus in op de consument die behoefte heeft aan een dual-sim toestel tegen een zeer redelijke prijs. Deze twee toestellen bieden echter meer dan louter de dual-sim functie. Ondanks de lage prijs zijn het prima toestellen voor de moderne consument.

 

Nokia C1-00 Nokia C2-00
Beeldscherm 1,80 inch 1,80 inch
Resolutie 128 x 160 pixels 128 x 160 pixels
Pixeldichtheid 114 ppi 114 ppi
Besturingssysteem - Nokia OS Series 40
Processor 0,0 Hz single-core 0,0 Hz single-core
Werkgeheugen - 16 MB
Interne opslag - 10 MB
Camera - 0,30 megapixel
Gewicht 73 gram 74 gram
Stand-by tijd 1152 uur 396 uur
Spreektijd 780 minuten 240 minuten
Met abonnement Niet beschikbaar Niet beschikbaar
Los toestel Niet beschikbaar Niet beschikbaar

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden